A hét ingatlana

2023.06.10. 11:25

Ámulatba ejtő ház, természetközeli környezetben

Nyírjesben kínált ház, igazi különlegesség a helyi ingatlanpiac kínálatában. A füvészkert, vadaspark és tórendszer közelében található ingatlan fűtéséről egy gyönyörű vízteres kandalló gondoskodik, extraként egy apartmanná alakítható melléképület is tartozik hozzá.

Nool

Forrás: Forrás: ingatlanbazar.hu

Balassagyarmaton, Nyírjesben kínálunk eladásra egy családi házat. Nyírjes Balassagyarmat egyik városrésze. Itt található a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark, a nyírjesi tórendszer és a város egyik iskolája. Valamikor üdülőövezetként funkcionált a település, jelenleg túlnyomórészt állandó lakosok alkotják a közösséget. Ezzel együtt megőrizte csendes pihenőövezet jellegét. Köszönhetően tavainak, rengeteg zölddel borított felületének, továbbra is egy természet közeli oázist nyújt lakóinak.

Forrás: Forrás: ingatlanbazar.hu

A kertes ház átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, hasonló típusú ingatlanok közt található. Rendelkezik egy nappalival, két hálószobával melyek beépített gardróbokkal rendelkeznek, és egy étkezővel közös légtérben helyezkedő konyhával, továbbá fürdőszoba, külön wc és előszoba alkotják a lakóteret. Nappalijából tágas fedett teraszára jutunk mely a kertjével közvetlen kapcsolatban áll. Az ingatlanhoz tartozik még egy melléképület melyben akár egy kis apartman is kialakítható, illetve egy fedett tároló. 

Forrás: Forrás: ingatlanbazar.hu

Minden közmű megtalálható az ingatlanban, a vízellátás saját kútról házi vízművel történik. Fűtéséről egy csodaszép vízteres kandallóval gondoskodhatunk, mely radiátorokkal kiegészítve, rendkívül gazdaságosan biztosítja a központi fűtést. Nyílászárók és a tető is hőszigetelt, az ablakok szúnyoghálóval és spalettával szereltek. Örökzöldekkel körbekerített udvara a szomszédoktól teljesen elszeparált, meghitt szabadban tartózkodást biztosít. Kiváló állapotú, mindössze 11 éves ingatlan, a vételár fizetése után további költségektől mentesen, azonnal költözhető. 

Forrás: Forrás: ingatlanbazar.hu

Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.
 További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!