Ingatlanbazár

2023.04.30. 06:58

Nyakunkon a nyár, vár az új élet Szuhán!

Nool

Az ingatlanra jellemzők a tágas, világos, nagy terek, a stabilitás, nyugodt otthon érzete

Forrás: ingatlanbazar.hu

Egy Szuhán kínált, 109 nm-es, csodás családi fészek kapcsán máris elragadott minket a nyári hangulat. Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiac egyik, mindössze 49 millió forintért kínált szuper otthonában!

Nógrád megyében, Szuhán, a Mátra északi lábánál eladásra kínálok egy két szintes, bútorozott, igényesen kialakított családi házat. A ház 2008-2010-es években épült Ytong-ból. 109 m2 a belső alapterület, 1536 m2 a telek területe. A földszinten hatalmas amerikai konyhás nappali, hálószoba, előszoba, wc, fürdőszoba, kamra és egy kis lépcső alatti tároló helység található. Az emeleten 2 nagyobb és egy kisebb szoba, egy tágas fürdőszoba és egy nappali került kialakításra. A ház gáz cirkó és kandalló fűtéssel van ellátva. Minden közmű rendelkezésre áll.

Az ingatlanra jellemzők a tágas, világos, nagy terek, a stabilitás, nyugodt otthon érzete. Gépkocsi beállási lehetőség zárt, automata kapus fedett garázsba. Elektromos kapuval és riasztórendszerrel ellátott. Pihenésre, két terasz lett kialakítva, a hátsó terasz 24,5 m2 burkolt és a hegyekre néz. A gépesített konyha berendezés a beépített konyhabútorral együtt a vételár részét képezi. A további bútorok nagy része vétel esetén marad. Ide csak költöznie kell. A kert rendezett, díszfás bokros, de hátul pár darab gyümölcsfa gazdagítja a hangulatot. A telek lemegy teljesen a patak partig. Rengeteg kirándulási lehetőség, gombázás, erdőjárás pár kilométerre. A nyári locsoláshoz fúrt kút biztosítja a locsolóvizet!

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!