Ingatlanbazár

2023.03.25. 06:58

Berkenye egy épülő háza máris legyőzte a két héttel ezelőtti salgótarjáni társát!

Nool

Lenyűgözően fest a digitális látványterveken Nógrád legdrágább ingatlana

Forrás: ingatlanbazar.hu

Berkenye településen készül a megye immár legdrágább, eladó háza. Míg két hete a helyi ingatlan kínálat legje egy salgótarjáni mediterrán szépség volt, a 192,4 milliós ajánlat új csúcsra tör! A látványtervek ugyan még csak digitálisak, azonban mi már így is olvadunk a gyönyörtől!

Nógrád vármegye egyik legcsodálatosabb községében Berkenyén eladó 1358 m2 telken egy 180 m2-es 5 szobás, kétszintes, amerikai konyhás családi ház 42 m2 garázzsal. A ház AA++ minősítésnek megfelel. Az ingatlan kulcsrakész átadása 2023. A vételár az 5%-os ÁFA-t tartalmazza. 

MŰSZAKI ADATOK: 

Nyílászárók: műanyag 80/82-es profil, 6 légkamrás 3 rétegű üvegezéssel, meleg peremmel, nyíló, bukó, bukónyíló, toló-bukó kivitelben, fehér színben és nyitási iránnyal. Földszinti terasz nyílászáró- Emelő toló kivitelben. Vizes helységek savmart üvegezéssel. 

Árnyékolás: Elektromos, alumínium, vakolható prémium redőny, helyiségenként 1 db távirányítóval. 

Bejárati ajtó: Bruttó 280.000 forint/db-ig 

Beltéri ajtók: Bruttó 90.000 forint/db, kilincsel. 

Szaniterek, csapok, csaptelepek, mosdók, kád, kád paraván, zuhany, zuhany biztonsági üvegek, zuhany szett, wc beépített öblítő tartállyal, hozzá tartozó nyomólappal és wc deszkával, padló összefolyó: Bruttó .....HUF keretig. 

Hideg Burkolatok (beltéri) vizes helységek 210cm-ig burkolva: Bruttó 7.000 forint/nm

Meleg Burkolatok: Bruttó 7.000 forint/nm járulékos anyagjaival.(gyártó által javasolt alátét fólia-szivacs) 

Terasz és erkély burkolat: 7000 forint/nm 

Szegőléc: Bruttó 1.000 forint/fm gérbe vágva. 

Festés beltér: Két rétegben fehér színben 

Villamossági Szerelvények: Fehér Legrand Valena vagy Asfora, csatlakozók és kapcsolók, szobák és közösségi terekben 4 db 2-es és 1 db 4-es dugalj, minden helységben „porszívó” dugalj, konyhában 8 db dugalj, fürdőkben 4 db dugalj, garázs-kamra helységben 4 db dugalj, továbbá az ingatlan homlokzatán 4 db kültéri dugalj, helységenként 2 db váltó/csillár kapcsoló.

De ami a legfontosabb: Berkenye!

Berkenye Nógrád vármegye délkeleti részén a Börzsöny peremén fekszik erdőkkel körülvéve. Nem halad át rajta forgalmas főútvonal, így a környék igen nyugodt és csendes. A környező települések kiváló lehetőséget biztosítanak túrázásokra, kirándulásokra a festői szépségű szomszédos Nógrád és Diósjenő községekbe. 

Végül, de nem utolsósorban ne feledkezzünk meg a lassan országos hírű vérszilva fasorról, ami a 2010-es évek közepe óta színesíti a községhez vezető utat valamint Berkenye csodálatos taváról, ami esküvői rendezvények és családi, baráti összejövetelek kedvenc helyszíne. Nógrád vármegye egyik legszebb és legjobban fejlődő településén, a meseszép, jó levegőjű környezetben tökéletesen biztosított a pihenés. 

Amely Budapesttől is mindössze 30 percre található gépkocsival. Vonat- és buszközlekedés is van a településen. Ajánlom mindazoknak, akik vágynak a vidéki élet nyugalmára és szívesen építenék meg új otthonukat. A környék dinamikusan épül és fejlődik. Berkenyén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, bölcsőde, étterem és élelmiszer üzlet.

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!