Ingatlanbazár

2022.10.01. 11:25

A hét ingatlana: egy napfényes ház Felsőpetényben, 35,9 millióért

A 84 négyzetméteres, eladásra szánt családi ház Felsőpetényben nyitóképével azonnal megfogott minket. A napfényes sarok olvasásra, vagy akár festegetésre, kézműveskedésre ingerlő szeglete mellett persze más szuper helyiségek is megtalálhatóak az eladó otthonban…

Nool

Forrás: ingatlanbazár.hu

„Felsőpetényben került eladósorba egy gyönyörű panorámával rendelkező, 1515 négyzetméter nagyságú telken elhelyezkedő családi ház. A ház hasznos alapterülete 84 négyzetméter. Kialakításra került benne két hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, előszoba és tároló. A fűtése gázcirkóval (2 éves) és kandallóval megoldott. Az ingatlan összközműves, falazata vályogtégla és tégla. A két hálószobában és a nappaliban a nyílászárókat műanyagra cserélték, illetve a mennyezetet szigetelték. 

Forrás: ingatlanbazár.hu

A ház egy része alatt pince található, de az udvarban van egy garázs és több melléképület is. A telek különlegessége, hogy több irányba nézve is gyönyörű panoráma tárul elénk. [...]”

Forrás: ingatlanbazár.hu
Forrás: ingatlanbazár.hu
Forrás: ingatlanbazár.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!