Salgótarján/Szécsény

2017.12.07. 13:24

Ingyen tankolt a szlovák bűnbanda

Nógrád megyei benzinkutaknál tankoltak, majd fizetés nélkül távoztak annak a szlovák bűnbandának a tagjai, akik ellen vádat emelt a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség.

S.K.

Kéünk illusztráció Fotó: Flickr

 A vádlottak 2014 novembere és 2015 januárja között rendszeresen Magyarországra autóztak azért, hogy „ingyen” megtankoljanak. Mielőtt betértek volna a benzinkútra, a közelben lévő gépkocsikról szereltek le rendszámokat. A táblákat aztán a saját autójukra helyezték fel, hogy az általuk használt járművet ne lehessen azonosítani. A négy szlovák állampolgár két salgótarjáni és egy szécsényi töltőállomásról több mint 140 liter gázolajat tulajdonított el, mintegy 51 ezer forint értékben. Az ügyészség a bűncselekmények elkövetését elismerő, büntetlen előéletű vádlottakkal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta vádiratában, emellett a bűnügyi költségek megfizetésére is kötelezné őket – tájékoztatta lapunkat dr. Bóna Gyula megyei főügyész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!