Bátonyterenye

2017.12.11. 15:11

Feladatot adnak a varjúfészkek

A 21-es számú főúton zajló munkálatok miatt a megsérültek a város zöldterületei, a helyreállítás a kivitelező cég kötelezettsége – mondta Nagy-Majdon József, a város polgármestere.

Fotó: Flickr

A munkálatok elvégzéséig a nehézségek miatt a városvezetés a lakosság türelmét kéri.

A polgármester hozzátette: az önkormányzat legsürgetőbb feladatai közé tartozik a közvilágítás fejlesztése, a meglévő lámpatestek ellenőrzésével együtt. A Madách út és a nagyáruház közötti gyalogosforgalom körülményeinek javítása szintén nem tűr halasztást. A téli csúszásmentesítés az időjárástól is függően nagyon fontos Bátonyterenyén. További probléma a szelektív hulladékgyűjtés témaköre. A városban a belterületen élő vetési varjak fészkeinek eltakarítása szintén gondot okoz. A távlati tervek kötött szerepel a gázvezeték nélküli utcákban a hálózat kiépítése, a Rózsavölgyi útnál található híd javítása, a piacnál a zebra kialakítása, valamint a központban és az egyházi iskola előtti terület parkolási problémáinak rendezése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!