Salgótarján

2017.11.24. 13:53

Szúrós szagot éreztek, rosszul lettek

Többen is rosszul lettek november 23-án, a kora délutáni órákban egy beszterce-lakótelepi áruházban, ezért az üzlet dolgozói bejelentést tettek a tűzoltóságon.

Sz. R.

A Nógrád Megyei Hírlapnak a helyszínen néhányan elmondták, hogy szúrós szagot éreztek, szédültek és rosszul is lettek. Az élelmiszerüzletet azonnal kiürítették. Angyal Eszter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől kaptunk információt a történtekkel kapcsolatban.

 

Nagyobb volt az ijedelem, mint a baj a beszterce-lakótelepi boltban. Fotók: Niederland Dávid

 

A salgótarjáni hivatásos tűzoltók mellett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálata is kivonult, a szakemberek speciális gázérzékelő műszerekkel elvégezték a szükséges méréseket. Átvizsgálták az áruházat, a hűtőberendezéseket, de vegyi anyagot nem találtak, a műszerek sem mutattak ki veszélyes értéket. A tűzoltók végül alaposan átszellőztették az épületet, az eladóteret és a raktárrészt is.

 

 

A mentőszolgálat helyszínen tartózkodó munkatársaitól megtudtuk, hogy senkit sem kellett kórházba szállítani. Az átvizsgálást követően az élelmiszerüzlet rövid időn belül folytathatta működését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!