Salgótarján

2019.10.03. 15:00

Bejelentette hivatalos nógrádi közgyűlési listáját a Fidesz-KDNP pártszövetség

Sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön Balla Mihály, a Fidesz megyei elnöke, hogy az október 13-i választáson Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke vezeti a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési listáját.

G. K.

Fotós: Balazs Ladoczki

Fotós: Balazs Ladoczki

– Az elmúlt ciklusban a megyei közgyűlésnek az volt az egyik kiemelt feladata, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programot működtesse. A közgyűlés hozta meg azokat a döntéseket, amelyek 45 milliárd forintról szóltak és szűkebb hazánk egyes településeinek fejlesztéseit segítették – mondta Balla Mihály.

Becsó Zsolt (balra) és Balla Mihály
Fotó: L.B. / NMH

Hozzátette: a választásokat követően újabb fontos időszak következik, hiszen elindul a 2020 és 2027 közötti fejlesztési ciklus előkészítse.

A Fidesz nógrádi elnöke hangsúlyozta: a listán való szereplésnek az egyik fontos feltétele, hogy a jelöltek mennyit tettek, dolgoztak a megyéért. Balla Mihály természetesnek tartja, hogy a listavezető továbbra is a jelenlegi közgyűlés elnöke, Skuczi Nándor lesz. A képviselőjelöltek között Barna János, a közgyűlés jelenlegi alelnöke, Percsina Norbert, Laczkó Roland, Varga Béla, Meló Ferenc, Molnár Sándor, Rigó Dávid, Király Attila és Danyi Attila szerepel.

Becsó Zsolt, a Fidesz salgótarjáni választókerületi elnöke elmondta: a területfejlesztés legfontosabb egysége a megyei önkormányzat. Hozzátette, hogy sikeresnek tartja az elmúlt öt évet, hiszen szűkebb hazánkban nincs olyan település, ahol ne történtek volna fejlesztések. Végül azt kérte a választóktól, tiszteljék meg bizalmukkal a pártszövetség megyei listáját, hogy folytatni tudják a megkezdett munkát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!