Kommunikáció

2022.03.24. 17:44

Az ismert médiaszakember volt a bátonyi fórum vendége

Fórumot tartottak a Fidesz–KDNP szervezésében a minap az Ady Endre Művelődési Házban. Becsó Zsolt országgyűlési képviselő meghívására a városba látogatott Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember is.

F. O.

Rákay Philip kiemelte a fiatalok növekvő érdeklődését

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

– Az elmúlt 32 esztendőben nem volt ennyire fontos a választás, és nem volt ilyen komoly a tét, mint jelenleg. Most a válságok korát éljük. Az elmúlt évek megmutatták, hogy amikor beköszönt például egy világjárvány, akkor felelős politikusokra és államférfiakra van szükség. Orbán Viktor kormányfő nem véletlenül beszélt arról, hogy most elengedhetetlen a stratégiai nyugalom – fejtette ki portálunk kérdésére Rákay Philip. 

Mint mondta, a válságkezelésben nagyon fontos a rutin, hiszen aki tudja, hogyan kell vezetni egy közösséget vagy egy egész országot, az higgadtan végig tudja gondolni, hogy a különböző helyzetekben mi a helyes döntés. 

– A színvonal, ami a baloldalt jellemzi… Nem is emlékszem, hogy volt-e már valaha ennyire alacsonyan. Elmondható, hogy az ellenzék egyetlen programja az, hogy teljesen mindegy ki, csak ne Orbán Viktor vezesse az országot. Ez pedig politikai küldetésnek teljes mértékben elégtelen. 

Hozzátette: meglátjuk, a választók április 3-án hagyják-e magukat becsapni a felkészületlen, fűt-fát ígérgető baloldali politikusoknak, vagy hallgatnak az eszükre. Mindenki láthatja, hogy az elmúlt 12 évben mennyi minden fejlődött az országban és Nógrádban is. 

– A fiatalokat egyre jobban érdekli a politika, és sokan vesznek részt a különböző fórumokon. Ez korosztályi kérdés is, mert azok, akik a családalapítás előtt állnak, a saját bőrükön tapasztalják, hogy mit jelent például az, ha van családtámogatási rendszer, és igénybe tudják venni a kedvezményeket – mutatott rá Rákay Philip.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!