Labdarúgás

2018.02.16. 15:04

„Téli üzemmódban” gyakorol az SBTC

Mint ismeretes, a Salgótarjáni BTC múlt év őszén a 2017/2018-as Nógrád megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság élén állva vonult pihenőre.

Cs. B.

A fekete-fehérek remek teljesítményt nyújtottak a szezon első felében, hiszen nemcsak veretlenül, de pontveszteség nélkül vezetik a mezőnyt 57–5-ös, imponáló gólkülönbséggel.

Mint Csatlós Tamás vezetőedző tájékoztatta lapunkat, az idei naptári évben január 10-én kezdték meg a felkészülést heti két edzéssel, az igazán kemény munka azonban február 5-én kezdődött a csapat számára. A fizikális erőt gyarapító hosszabb távú futásokat követik a rövidebb, de intenzívebb gyakorlások, majd a taktikai variációk.

A hangsúly még nem a játék eredményességére esik, ezzel is magyarázható, hogy az eddigi edzőmérkőzések – a Fülek, a Diósgyőr és a Rima­szombat ellen – vereséggel végződtek, s az elmúlt hétvégi SBTC-teremtornán is csak az ötödik helyet sikerült megszereznie a csapatnak.

Ez azonban nem szegi kedvüket, és nagy intenzitással készülnek a tavaszi megmérettetésre. Csatlós Tamás arról is beszámolt, hogy a tervezett átigazolások – amennyiben megvalósulnak – számottevő erősítést jelentenek céljaik eléréshez, a bajnoki cím és az NB III.-ba jutás kivívásához.

Azonban Tarlósi Milán, a csapat huszonegy találatot szerzett gólzsákja műtőasztalra kényszerült, jelenleg a rehabilitációja zajlik.

Kiemelt fotónkon: Az SBTC (fehérben) csapata gőzerővel készül – Fotó: I. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában