Hegyifutás

2017.12.09. 15:12

Remekül szerepelt a két nógrádi versenyző

Hosszú évekig a Noszvaj melletti Várkúti turistaház környékén egy 4 km-es körpályán, életkortól függően, változó távokkal bonyolította le az Egri Spartacus SE az országos háromfordulós Várkúti téli hegyifutó versenyét, mely már második éve már átkerült a Várhegy másik, felsőtárkányi oldalára.

Cz. Z. J.

A helyszín megváltoztatásával a verseny neve Tárkányi téli hegyifutó versenysorozat névre módosult. Megyénkből két nógrádi, a Mag ikrek (Dornyay) indultak. Az I. kört teljesítők abszolút küzdelmében a 4,9 km-es pályán Mag Viktória az őt szorongató ostorosi Barócsi Bencét és ikertestvérét, Fruzsinát is „lerakva” imponáló fölénnyel nyerte meg a téli hegyifutó versenysorozat abszolút és a korosztályos küzdelmét. A második fordulót január 7-én rendezik meg.

Eredmények. I. forduló. Aabszolút. Táv: 4,9 km (48 induló): 1. Mag Viktória (Salgótarjáni Dornyay) 21:52 perc, 2. Barócsi Bence (Ostoros SE) 22:08, 3. Mag Fruzsina 22:42. Női 15-18 évesek: 1. Mag Viktória (Salgótarjáni Dornyay) 21:52 perc, 2. Mag Fruzsina (Salgótarjáni Dornyay) 22:42 3. Pintér Eszter (Egri Spartacus) 31:49.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában