Labdarúgás

2018.06.19. 20:05

Óriási balhét csinált az SBTC vezetőedzője, durva büntetést kapott

Az előző hétvégén rendezték az NB III-as osztályozók visszavágóit. Az MLSZ június 19-én megtárgyalta a vitás eseteket, amelyek között az SBTC vezetőedzője is büntetést kapott.

NOOL

Csatlós Tamás vezetőedzőt – SBTC – június 19-től minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől öt hónapra eltiltottak, ugyanis a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért a kispadról elküldték. Ezt követően a játékvezető és az asszisztens személyére is sértő kifejezést használt, a technikai zónát csak többszöri felszólításra, hosszas vonakodás után hagyta el. A kispadról elküldött sportszakember a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel és személyére ismételten sértő kifejezést használt – közölte honlapján a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Továbbá a Fegyelmi Bizottság az SBTC-Ménfőcsanak mérkőzéssel kapcsolatban az SBTC-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért – a játékvezető szidalmazása-, valamint sportszakemberének súlyosan sportszerűtlen magatartásáért 100.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi – írta az MLSZ.

Fotó: Bakos László/NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában