ökölvívás

2018.10.17. 11:16

Lesz még folytatása a tarjáni főmeccsnek

Mint arról mi is beszámoltunk, izgalmas párharcokat hozott a hétvégi profi bokszgála, amikor is harmadik alkalommal hozta el Salgótarjánba legjobbjait a Felix Promotion. Vezetője, Rácz Félix portálunknak értékelte a rendezvényt, és kitért a főmeccsre is.

B. L.

Fotó: Bakos László, NMH

A sportszerető közönség igazi csemegéket láthatott a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban. A helyi gyerek bokszolók bemutatója után a profik is látványos meccseket produkáltak. Kispál Zoltán és Urbán Ferenc bosnyák riválist vert, míg Kovács Zoltán és Szellő Imre venezuelai bokszolót győzött le. Utóbbi két bunyósnak már a meccsük elején felszakadt a fejbőre, de a dél-amerikaiak sikeréhez még ez is kevés volt.

A nézők nagy kedvvel buzdították a kedvenceiket, ami az M4 Sport közvetítésében is látszódott.

- Úgy gondolom, hogy a salgótarjáni Magyar Ring Gála sikeres volt és remélem, hogy a következőn még ennél is többen vesznek majd részt. A látványos mérkőzések lázba hozták a hazai közönséget, amit ezúton is köszönünk nekik

– értékelt a gálát követően.

Megtelt a lelátó
Fotó: Bakos László, NMH

Természetesen arról is faggattuk a neves promótert, hogy a főmeccsnek lesz-e folytatása, azaz harmadik felvonása a Darmos-Tóth párharcnak. Mint ismert, mindkét bunyós odatette magát a bajnoki visszavágón, és mindketten meg is sérültek, így a kilencedik menetre a vezetőbíró mindkét bokszolót megmutatta az orvosnak, aki úgy döntött, nem mehet tovább a meccs. A pontozók többségi döntetlent hoztak ki, így valószínűleg nem ért véget kettőjük közös története.

- Igen, tervezzük a harmadik Darmos-Tóth összecsapást és az sem kizárt, hogy ez éppen Salgótarjánban kerül majd megrendezésre

– mondta sejtelmesen Rácz Félix, aki hozzátette, hogy köszöni a támogatást Salgótarján vezetésének.

Nagy küzdelmet hozott Tóth (balra) és Darmos második meccse
Fotó: Bakos László, NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában