Pásztó

2017.12.12. 14:06

Jótékonysági futás és bringázás

Cz. Z. J.

Szombaton immáron negyedik éve bonyolítják le a városban a Mikulásfutást és bringázást. Az idei közösségi, jótékonysági sportrendezvény legfőbb anyagi támogatója ezúttal is a város önkormányzata lesz. A főszervező Gáspár Szilvia, BSI futónagykövet és a HUFEZE MátrunFutó és Bringás csapat mellett tucatnyi helyi vállalkozó, egyesület illetve országos, avagy multi cégek, közte a Riska segíti, támogatja az eseményt.

A szabadidős sportrendezvényen az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal sem lesz a nevezési díj. Részt venni az eseményen, viszont csak Mikulás ruhában vagy

sapkában lehet, miközben a szervezők újfent szívesen veszik, ha a résztvevők egy tálca süteménnyel, avagy jótékonykodásukkal jelen esetben kutyatáppal (konzerv) járulnak hozzá a rendezvényhez, mely utóbbi adományokkal a szervezők a Mentőöv Állatvédő Egyesület védenceit kívánják támogatni.

A jótékonysági szabadidős sportrendezvényre a városközpontban lévő Mikszáth Líceum (Francia tagozat) épülete elé, december 16-án déltől várják a részvevőket. Elsőként a kerékpárosok, majd a futók vágnak neki a város utcáin kijelölt 5 km távnak. Az eseményre előzetesen a [email protected] és a

[email protected] email címen lehet nevezni.

Kiemelt fotónkon: Pásztón megint megrendezik az eseményt - Archív felvétel: Bódi Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában