Kézilabda és kosárlabda

2017.12.10. 09:34

Győzelmekben bízva

A harmadik vonal küzdelmeiben ma 16 órától lépnek pályára a salgótarjáni kézisek és kosarasok is.

M.F. és H.P.

????????????????????????????????????

Kézilabda – NB II, Északi csoport, férfiak, 11. forduló:

Salgótarjáni Strandépítők KC (7.) – Budakalász SC (5.)

A felnőtteknek nem ez az őszi szezon volt a legsikeresebb féléve az NB II-es történelmükben, de mindenképpen győzelemmel szeretnének búcsúzni a 2017-es évtől, ha az őszi szezonzárót sikeresen vívják meg, még közelebb zárkózhatnak az élbolyhoz.

Bártfai Ferenc, a Salgótarjáni Strandépítők KC edzője: – Ellenfelünk kerete a tavalyihoz képest kissé átalakult, talán erősödött is, hiszen a távozókat fiatalokkal, valamint egy volt első osztályú bajnokkal erősítették meg. Mindezek ellenére hazai pályán a két pont itthon tartása a célunk. Amennyiben a múlt héthez képest kevesebb technikai hibánk lesz, valamint a védelmünk ismét jól fog működni és a visszarendeződő ellenfelünk ellen tudunk gyors támadásokból gólokat szerezni, akkor sikerrel örvendeztethetjük meg szurkolóinkat.

Készülő keret: Fehér, Kuti kapusok, Gyetvai T., Horváth M., Varga J., Lőrik, Rácz, Vurom, Péter, Dénes, Szerencsés, Németh, Varga Z., Nagy L., Gyetvai Cs., mezőnyjátékosok. Sérült: Konkoly Ferenc. Eltiltott: Nincs.


Kosárlabda – NB I/B, Zöld-csoport, férfiak, 11. forduló:

Sopron KC-Sportiskola (7.) – Salgótarjáni KSE (3.)

Kéthetes pauza után Sopronban, az SKC-Sportiskola csapatának vendégeként folytatják bajnoki szereplésüket a Salgótarjáni KSE NB I/B-s kosarasai. Év végi-év eleji rangadósorozatuk előtt vasárnap délután négy órától a 4-6-os mérlegükkel a Zöld-csoport hetedik helyét elfoglaló soproni sportiskolások vendégei lesznek a harmadik pozícióban állomásozó piros-feketék.

– Idegenben sosem könnyű, pláne nem egy lelkes fiatal csapat otthonában – kezdte esélylatolgatását Dániel Tamás. – A soproniaknak remek kis játékosaik vannak, de talán még túl fiatalok ahhoz, hogy nagyobb falatokat is lenyeljenek. Én pedig azt gondolom, hogy mi csak azok vagyunk, tehát egyértelmű, hogy hoznunk kell a kötelezőt, amit úgy tudunk megoldani, ha a megszokott, kemény védekezésre alapozott koncentrált és határozott játékot mutatjuk. A térdsérüléssel bajlódó Dániel Péteren kívül mindenki egészséges, úgyhogy majdnem teljes a csapat, vagyis, azt gondolom, nincs akadálya egy újabb sikernek.

Kiemelt fotónkon: A salgótarjáni kézisek (kékben) a Budakalászt fogadják ma – fotó: B.L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában