Teremfoci

2017.12.13. 14:52

Ferencvárosi győzelem a nagylóci teremtornán

December 9-én, szombaton rendezték meg három csapat részvételével a Mikulás Kupát, amelyet negyedik alkalommal szervezett meg Rácz István.

L.A.

Ismét Nagylóc adott otthont a rendezvénynek, ahol fantasztikus körülmények fogadták a játékosokat. A szervezők délelőtt 11 órától várták a csapatokat egy kellemes reggelivel, amelyet követően délben indult útjára a labda a Nagylóci Sportcsarnokban. Izgalmas, fordulatos mérkőzéseken a ferencvárosi gárda mindkét mérkőzésén diadalmaskodott, míg a második helyezésről döntő mérkőzést a polgármesterek válogatottja helyett beugró budapesti csapat nyerte, felülmúlva a magyargéci együttest.

Második alkalommal szerepelt a zöldek keretében dr. Bácskai János, Ferencváros polgármestere. Keller József, a Fradi korábbi kiváló játékosa elmondta: – minden évben szívesen teszünk eleget a felkérésnek, és remélem, hogy a torna még hosszú éveken át megrendezésre kerül.

Az ízletes disznótoros vacsorát megelőzően Bánki József – az FTC egykori remek labdarúgója – televíziós szakkommentátor osztotta meg gondolatait a barátság jegyében, IV. alkalommal megrendezett összejövetelről.

– Köszönjük, hogy már negyedik alkalommal vehetünk részt ezen a jó hangulatú tornán – zárta gondolatait.

A vacsorát megelőzően került sor az eredményhirdetésre, amelyen három különdíjat adott át a főszervező, Péter Gábor nagylóci polgármesterrel. A különdíjasok sorában elsőként az egyik legszebb találatot jegyző, közönség kedvenc Fischer Pált a Ferencváros és Ajax egykori középcsatárát köszöntötték, mint legjobb mezőnyjátékost, majd a legjobb kapus díjat adták át Tarlósi Istvánnak, a magyargéci csapat hálóőrének. A torna gólkirályai holtversenyben 5-5 találattal Keller József (Ferencváros), és Langa Attila (Magyargéc) lettek. A vacsorát követően egy jó hangulatú mulatság következett, amelyből minden csapat kivette a részét. A résztvevők bíznak a torna megrendezésének folytatásában, mert a játékosok örömmel lépnek pályára minden év decemberében a Nagylóci Sportcsarnokban. L. A.

Kiemelt fotónkon: A Ferencváros és a Magyargéc csapata Fotó: Langa József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában