Diáksport

2018.05.24. 15:32

Eredményesen rúgták a bőrt

A Salgótarjáni Szakképzési Centrum Fáy András Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma az idei tanévben is széles palettát kínált a diákélet lehetőségeiből növendékeinek.

P. K.

Sok diák a számos lehetőség közül a sportban találta meg a kikapcsolódást. A növendékek Sipkó Sándor edző vezetésével szívesen vesznek részt a sportköri foglalkozásokon, így nem véletlen, hogy a Fair Play Kupa tornáin is mindig lelkesen és eredményesen rúgják a bőrt. Az intézmény fiúcsapata megyei bajnokként ugyanis részese lehetett a közelmúltban Gödöllőn megrendezett régiós mérkőzéseknek, ahonnan végül – öt közép-­magyarországi megye vetélkedésében – bronzéremmel térhetett haza. A megyei bajnokságon Szőrös Béla bravúrjainak köszönhetően a legjobb kapus címet is kiérdemelte.

Az iskola lányfutballcsapatának küzdőkedve is figyelemre méltó, így a Fair Play Kupán kivívták iskolájuknak a körzeti második helyezést. A megyei rendőr-főkapitányság Legyen a sport a szenvedélyed című rendezvényén pedig harmadikok lettek.

Kiemelt fotónkon: Bronzéremmel térhettek haza a tornáról – Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában