Rúdfitnesz

2018.04.18. 16:56

Aranyérmet ért a rúdgyakorlata (videó)

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a salgótarjáni eddzENIway sportklubban is kialakult egy csoport, ahol profi szinten űzik a rúdfitneszt. A napokban Sándor Fanni egy aranyérmet is bezsebelt a szak­ágban.

B. L.

– Amikor 2015-ben elindultak a klubunkban a rúdfitneszórák, én magam sem gondoltam volna, hogy egy napon azzal büszkélkedhetek, hogy egy nálunk tanult növendék megnyerte a Pole Artistic Competition Hungary rúd­fitneszverseny amatőr kategóriáját – mesélte tudó­sítónknak Szeles Enikő, a klub vezetője.

A salgótarjáni Sándor Fanni több mint két évvel ezelőtt ismerkedett meg a sportággal, és azóta számos rendezvényen mutatta már meg képességeit.

– A rúdsport ma már az életem része, és remélem, ez így is marad – mondta Fanni. – Korábban már három bronz- és egy aranyérmet is szereztem, de talán ez a győzelem jelenti a legtöbbet számomra – állítja Fanni, aki egyben köszönetet mondott a szín­vonalas versenyért Pálmaffy Barbara szervezőnek is.

– Nagyon jól éreztem magam a színpadon, és a fel­készülést is imádtam. Nagyon köszönöm Szeles Enikőnek, hogy elindított ezen a pályán, további edzőimnek és a családomnak. A jövőben mindenképpen szeretném folytatni a versenyzést, és szeretnék tovább fejlődni – zárta szavait Sándor Fanni.

Kiemelt fotónkon: Sándor Fanni nagyon jól érezte magát a színpadon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában