Gabora gála

2018.06.20. 10:10

A Barcelona jön Salgótarjánba!

Ami eddig csak pletyka volt, mostantól hivatalos: a következő Gabora gála sztárvendége a spanyol FC Barcelona öregfiúk csapata les, január 12-én.

B.L.

Idén a Real Madrid érkezett a nógrádi megyeszékhelyre, ami szintén hatalmas fegyvertény volt, és rengetegen voltak kívácsiak a királyi gárdára.

Kedd reggel Gabora János, a gála névadója és versenyigazgatója közösségi oldalán számolt be arról, immáron hivatalos, hogy újabb sztárcsapat fogadta el a meghívását:

„Tisztelt sportbarátok-gála támogatók!

Június 18-án megérkezett a XXVII. nemzetközi jótékonysági öregfiúk Gabora gálára a hivatalos visszaigazolás. Többszöri egyeztetés után az FC Barcelona öregfiúk csapata elfogadta a felkérésemet, és 2019. január 12-én Salgótarjánban üdvözülhetjük őket is! Csapatnévsort a későbbiekben fogom megkapni tőlük.

Nagy sportsiker ez nekem és a szervező csapatomnak, támogatóimnak, hogy a Real Madrid után ismét egy világhírű csapatot üdvözölhetünk városunkban, megyénkben, Magyarországon!

Kérek minden sport- és gyermekszerető embert, ha van rá lehetőség, támogassák a gálát!”

Kiemelt fotónkon: 2018-ban a Real Madrid (fehérben) volt a gála sztárcsapata – fotó: Hűvösi Csaba, NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában