Labdarúgás

2023.06.01. 14:25

Zárul a megye kettő idei szezonja, Budai-Hugyecz csata a gólkirályi címért

Szombaton rendezik a megye kettő zárófordulóját, nézzük milyen összecsapásokat tartogat a hétvégi program.

S.A.

Győzelemmel zárna az aranyérmes Szügy SE (kékben) csapata

Forrás: Szügy SE Facebook

Megyei II. osztály, 27. forduló:
Szügy SE (1.) – Mátramindszent SE (2.)
Szügy, szombat, 17 óra.
A szezonhoz méltó rangadóval int búcsút az idei kiírásnak az arany- és az ezüstérmes társulat. Komoly tétje már nem lesz az összecsapásnak, a szügyieknek annyiban lehet fontos ez a derbi, hogy megőriznék hibátlan otthoni mérlegüket. Egyéni szempontból azonban mindenképp sorsdöntő lesz ez a csörte, hiszen a hazaiakat erősítő Hugyecz Márton, valamint a vendég együttesben futballozó Budai Lajos is 38-38 gólnál jár a bajnokságban, így itt dől majd el, hogy ki viszi haza a gólkirályi címet. Sok gólra és jó meccsre van kilátás!
Tippünk: 4–2

Galgagyörki SE (8.) – Karancslapujtő KSE II. (3.)
Galgagyörk, szombat, 17 óra.
Csalódást keltő tavaszt produkált a Galgagyörk együttese, hiszen mindössze 9 pontot gyűjtött be Deme Csaba együttese az őszi 18 után. Ezen a mérkőzésen sem a vendéglátó alakulat lesz az esélyes, meglepő lenne, ha az őszi sikerüket meg tudnák ismételni. A Karancslapujtő tartalékjai ezzel szemben magabiztosan szerezték meg az év végi harmadik pozícióért járó medáliát, így minden lehetőségük adott a sikeres szezonzárásra.
Tippünk: 1–3

Mátraverebély-Szentkút SE (6.)– Varsány SE (4.)
Mátraverebély, szombat, 17 óra.
A játéknap talán legizgalmasabb csatáját ez a meccs tartogatja számunkra. Mindkét gárda masszívan hozta le az idei szezont, többször meglepetéseket is okozva. Az eddigi két találkozásuk alkalmával mindig a pályaválasztó fél  örülhetett, amire akár most is meg lehet a sansz, de meg is osztozhatnak a bajnoki egységeken a résztvevők.
Tippünk: 3–2

Karancsaljai MSE (5.) – Tari SZE (10.)
Karancsalja, szombat, 17 óra.
Van miért visszavágnia akutális ellenfelének a házigazdának, hiszen április elején értékes pontokat hagyotak Taron Smelkó Károlyék. A látogatók hosszú idő után végre győzelemnek örülhettek az előző hétvégén, de most meglepetés lenne, ha szoros meccset tudnának produlálni a Karancs-völgyi társaság ellen.
Tippünk: 5–1

Mihálygerge SE (7.) – Balassagyarmati SC (9.)
Mihálygerge, szombat, 17 óra.
Azonos játékerőt képviselő egyesületek randevúznak a szezon zárásaként Mihálygergén. Amennyiben csak a tavaszi tabellát nézzük, akkor a BSC egy ponttal többet gyűjtött, mint a hazai gárda, így akár a pontszerzés is reális cél lehet.
Tippünk: 2–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában