Labdarúgás

2023.06.02. 18:00

Tét nélküli meccsekkel fejeződik be a megye három nyugati csoportja

A záróforduló mérkőzéseire vasárnap délután kerül sor.

S.A.

Hazai pályán fejezi be a bajnokságot a Dejtár (sárgában) csapata.

Forrás: NOOL | Archív fotó

Fotó: Ember-Lukács Zsófia

Megyei III. osztály, Nyugati csoport, 26. forduló:
Egyházasdengeleg FE (12.) – Nőtincs SE (7.)
Egyházasdengeleg, vasárnap, 15 óra.
Komoly tétje minden bizonnyal egyik csapat számára sem lesz ennek a mérkőzésnek, de a nőtincsiek akár még megcsíphetik a hatodik pozíciót is a tabellán, ha kedvezően alakulnak számukra az eredmények a többi pályán. A hazaiak veszélyesek otthon, de a látogatóknak igazolniuk kellene a papírformát.
Tippünk: 1–4

Dejtár SE (2.) – Felsőpetény SE (5.)
Dejtár, vasárnap, 17 óra.
Saját pályáján zárja a szezont az ezüstérmes Dejtár, amely egy picivel maradt csak le a bajnoki címről. A Patak elleni rangadók döntőnek bizonyultak, de minden bizonnyal szépen szeretnének búcsúzni az idei kiírástól Gál Normanék. Nem lesz egyszerű dolguk a lelkes Felsőpetény ellen, de otthon nekik áll a zászló.
Tippünk: 3–1

Rétság FC (4.) – Legénd-Nézsa SE (10.)
Rétság, vasárnap, 17 óra.
A tavaszi visszaesése ellenére minden lehetősége adott a Rétságnak, hogy negyedikként zárjon. A Legénd-Nézsa magára talált májusban, de egy fájó pontlevonás miatt mégis keserű szájízzel kanyarodhatnak rá az utolsó játéknapra. Magabiztos rétsági siker valószínűsíthető.
Tippünk: 4–0

Ipolyszögi SE (9.) – Kétbodony SE (6.)
Ipolyszög, vasárnap, 17 óra.
Információink szerint lehetséges, hogy egy ideig utolsó meccsét játssza az Ipolyszög és jövőre nem neveznek a bajnokságra. Ennek fényében, amennyiben cél a szép búcsú, akár győzhetnek is Takács Gergelyék, minden más esetben inkább a Kétbodony számít favoritnak.
Tippünk: 2–1

Keszegi SE (11.) – Bernecebaráti-Kemence (8.)
Keszeg, vasárnap, 17 óra.
Talán ezzel a csörtével kapcsolatban a legnehezebb esélyeket latolgatni, hiszen a keszegiek még nem győztek hazai környezetben ebben a bajnokságban, míg a Bernecebaráti csak egyetlen sikert könyvelhetett el otthonától távol. Ezek alapján minden jel arra mutat, hogy megosztják egymás között a pontokat az együttesek.
Tippünk: 3–3

Szabadnapos: Patak FC, Érsekvadkerti SE II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában