Labdarúgás

2023.06.08. 13:03

Büntetőrúgó bajnokságot rendeznek július elején Szécsényben

Szécsény adhat otthont a Romhányi Tamás által szervezett Nógrád Vármegyei Tizenegyesrúgó Bajnokságnak július 8-án.

Langa Attila

A megyei I. osztályban élcsapatnak számító Silver Tüzép Karancslapujtő KSE játékos-edzője, Romhányi Tamás szervezésében várják a nevezőket a büntetőrúgó megmérettetésre. A szervező facebook oldalán megjelent plakát alapján az érdeklődő sportemberek a +36304147806-os telefonszámon, a [email protected] email címen, valamint a szervezőnél személyesen is jelentkezhetnek a küzdelemre, amelynek komoly pénzdíjazása lesz.

A kapuban is kiváló hálóőrök néznek majd farkasszemet a nevezőkkel, megnehezítve a dolgukat.

Romhányi Tamás szervezésében kerülhet megrendezésre a Nógrád Vármegyei Tizenegyesrúgó Bajnokság
Romhányi Tamás szervezésében kerülhet megrendezésre a Nógrád Vármegyei Tizenegyesrúgó Bajnokság
Fotó: Beküldött

A főszervezőt kérdeztük a megmérettetésről.

– A verseny szervezőjeként azért választottam a szécsényi sportpályát a megmérettetés helyszínének, mert azt gondolom jól megközelíthető. A polgármester úr nagyon segítőkész volt, amikor megkerestem. A nevezés ötezer forintba kerül, és a versenyre 16 év felett lehet regisztrálni. Harminc főben határoztuk meg a nevezők alsó határát, amely számot ha nem érjük el, akkor sajnos nem tudjuk megrendezni a bajnokságot. A fődíj 50 000 Ft lesz. Azt gondolom, hogy akinek jó a rúgótechnikája és van benne bátorság, annak ott a helye. Szeretném megköszönni a támogatását a Nógrádplast és a Varázslak 96 Hungary Kft. támogatását. – mondta Romhányi Tamás főszervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában