Nool.hu podcast

2023.05.23. 13:50

Péntektől dübörögnek majd a versenyautók Salgótarjánban (podcast)

Pénteken és szombaton rendezik a Salgó Rally etapjait Salgótarján vonzáskörében, amelyre rengeteg érdeklődőt várnak a szervezők.

Langa Attila

A csütörtöki adminisztratív átvétel után pénteken és szombaton zajlik a Salgó Rally Salgótarján környékén, valamint a Mátrában, és ez lesz az első olyan viadal, amelyen a HUMDA Országos Rally Bajnokság minden osztálya együtt versenyez: az ORB, ORC és Historic mezőny pénteken és szombaton, az ORB3 pénteken, az ORB2 pedig szombaton lesz érdekelt. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették Salgótarjánban kedden délelőtt.

Vincze Ferenc (balról), Percze Nándor, Őry Tamás, Fekete Zsolt és Szujó Zoltán
Vincze Ferenc (balról), Percze Nándor, Őry Tamás, Fekete Zsolt és Szujó Zoltán
Fotó: Langa Attila

Az eseményen elmondta gondolatait Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere, Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke, a rendezők képviseletében Őry Tamás, a TRP Hungary ügyvezető igazgatója, és a szécsényi autóversenyző Vincze Ferenc és navigátora, Percze Nándor. Hallgassátok meg podcastunkat:

Összegyűjtöttük, milyen változásokra kell majd számítani a forgalmi rendben:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában