Nool.hu videó

2023.05.22. 10:49

Hatalmas bombagólt videóztak le az ecsegi futballpályán

Nem mindennapi szabadrúgásgólt rögzítettek hétvégén, az Ecseg SE – Feláldozhatók SE Nógrád Megyei III. osztály, Keleti csoportjának hétvégi összecsapásán.

L.A.

A mérkőzés 82. percében szabadrúgáshoz jutott az Ecseg együttese harminc méterre az ellenfél kapujától, amelyhez a specialistájuk, Rádi Richárd állt oda.

A magyargéci játékos két évvel ezelőtt igazolt az Ecseg SE gárdájához, amikor a településükön megszűnt a korábban hatalmas sikereket is megélt egyesület. Azóta oszlopos tagja, a bajnoki címért harcoló megyei III. osztályban szereplő csapatnak.

A sportember megkeresésünkre elmondta: – Nagyon jó érzés, amikor a hátvédmunkám mellett, gólokkal is segíthetem a csapatomat. Korábban már több alkalommal sikerült hasonló találatot szereznem szabadrúgásból, hiszen a távolabbi pontrúgásokat általában én szoktam elvégezni. Ezt most sikerült rögzítenie az egyik törzsszurkolónknak, amelyet köszönünk neki. Elsődleges számomra mindig a csapat sikere, de örömmel vettem az emberek pozitív szavait, amit ezúton szintén nagyon szépen köszönök. Még két forduló van hátra a bajnokságból, igyekszünk majd minél feljebb végezni a dobogón a végelszámoláskor.

Az Ecseg együttese három ponttal lemaradva áll a bajnokság második helyén pillanatnyilag, két fordulóval a zárást megelőzően. A csapat még az aranyérmet is elcsípheti, de még könnyen lehet, hogy csupán a bronzéremmel kell majd beérniük a kiélezett küzdelem végén.

Az eredményt pedig itt találjátok:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában