Labdarúgás

2023.05.29. 13:00

A Szendehely szerezte meg az ötödik helyet, hengerelt a Karancslapujtő, nem állt ki a Bánk II.

A zárófordulót tartották a megyei I. osztályban.

S.A.

Pál Gergő (jobbra) és a Karancslapujtő (pirosban) csapata is remekül zárta a bajnokságot.

Forrás: NOOL

Fotó: Vendel Lajos

Megyei I. osztály, 30. forduló:
Silver Tüzép Karancslapujtő – Szécsény VSE 8–2 (4–1)
Karancslapujtő, 200 néző, vezette: Szigetvári M. (Juhász S., Kincses D.)
Silver Tüzép Karancslapujtő:Vida – Tóth O. (Tóth Sz.), Sándor A., Sulcz, Szeles (Banka K.) – Romhányi, Kovács B. (Laczkó) – Bonivárt, Novák N. (Zsély D.), Pál G. – Katona B. Játékos-edző: Romhányi Tamás.
Szécsény VSE: Csampa – Máté D., Csatlós Cs., Szokács, Gombár – Molnár Gy. (Henglár) – Jedlicska, Mohácsi, Kántor, Angyal – Alapi (Szmolnik). Játékos-edző: Csatlós Csaba.
Gl.: Katona B. (9., 37., 85.), Pál G. (31., 35., 88.), Sándor A. (53.), Banka K. (64.), ill. Kántor (5., 49.). Sárga lap: Szeles, Pál G., ill. Molnár Gy., Csatlós Cs.
Romhányi Tamás: – Mindkét félidőt álmosan kezdtük és a szécsényi csapat ezt meg is büntette, de a gólok után a csapat hozta a mostanában jellemző gólerős játékát és szebbnél szebb találatokat szerezve hoztuk le az utolsó meccsünket. Köszönöm a játékosainknak ezt a fantasztikus tavaszi teljesítményt és a példaértékű mentalitást, amit képviseltek. Már említettem, hogy sajnálom hogy véget ér a szezon, mert öröm volt nézni a srácokat és látni, hogy élvezik a játékot, valamint hogy minden meccset rendkívül magabiztosan hoznak le. Azt gondolom, a szurkolóink el voltak kényeztetve ebben a szezonban, de mi edzők és a vezetők is. Remélem tudjuk folytatni a közös munkát, mert ez a csapat, ha együtt marad akkor nagyon szép jövő előtt áll a karancslapujtői futball. Még egyszer köszönöm a srácoknak a közös munkát! Köszönöm Szabó Gabi barátom és kollégám alázatos és profi munkáját! Óriási szerepe volt abban, hogy az együttes folyamatosan fejlődött és hogy ide jutott. Tóth Szilárdnak, az új elnökünknek Lantos Istvánnak és a vezetőség minden tagjának is hálával tartozunk, mert ha ők nem dolgoznának ilyen komolyan és precízen, akkor ilyen csapat sem lenne itt. Pintér Ramóna munkáját is ki kell emelnem! Szertárosunk rengeteget segített nekünk. Köszönet a lelkes szurkolóinknak a folyamatos buzdításért! Gratulálok Szőrös Krisztián barátomnak és a második csapatunknak a harmadik hely megszerzéséhez! Gratulálok az SBTC-nek a bajnoki címhez, a Mohorának az ezüsthöz és ahhoz, hogy kibírták azt a nyomást amit rájuk helyeztünk a tavasszal. Egy picit elnyújtottam a mondandómat, de azzal zárnám, hogy mindenkinek jó pihenést kívánok.
Csatlós Csaba: – Remekül kezdtük a mérkőzést és hamar meg tudtuk szerezni a vezetést, majd egy figyelmetlenség után buta gólt kaptunk, amivel visszahoztuk a hazai csapatot a meccsbe, és ez a lendület gólokban is megmutatkozott a javukra. A félidőben átbeszéltük a dolgokat az öltözőben, és arra kértem a srácokat, hogy próbáljuk úgy kezdeni a második félidőt mint a mérkőzés elejét, ami sikerült is és újra gólt tudtunk szerezni. Ezután azonban sajnos kiütközött a két csapat közötti különbség és sérülések miatt három játékosomat is le kellett cserélnem, ami egyáltalán nem jött jól. Egy-két játékosom hozzáállása a mai mérkőzésen elfogadhatatlan volt számomra, mert ezért az egyesületért sokkal többet kell tennie mindenkinek! Nagy változásokra lesz szükség a nyáron, ha eredményesebbek szeretnénk lenni a következő bajnokságban! Velem vagy nélkülem, ez még a jövő zenéje. Azt gondolom, hogy ahonnan indultunk tavaly nyáron és amilyen szerencsétlen őszünk volt, ahhoz képest reális helyen zártunk és tudtunk fejlődni a tavasszal, amit a számok is alátámasztanak. Gratulálok a lapujtői csapatnak a bajnoki harmadik helyezésükhöz és a kupagyőzelmükhöz, kívánom nekik hogy a következő bajnokságban érjék el céljaikat.

 

Mátraterenye SE – Héhalom SE 2–1 (0–0)
Mátraterenye, 150 néző, vezette: Kis Zs. (Zsélyi Cs., Szűcs M. L.)
Mátraterenye SE: Krizsanyik – Oláh T., Lakatos B., Ajtai (Znamecz), Percze – Miklós M. (Kotroczó), Földi – Bata, Domán, Stark (Kerényi) – Kovács E. (Horváth Sz.). Játékos-edző: Bujtár Tamás. 
Héhalom SE: Beregi (Farkas R.) – Kolarovszki, Tőzsér P., Lőrincz (Varjú), Sróth – Berkes, Gyuriska, Baranyi R., Hajdú J. – Lakatos L., Lakatos V. Edzők: Farkas Ferenc, Rozmaring Péter.
Gl.: Földi (48., 54.), ill. Baranyi R. (57.). Kiállítva: Gyuriska (80. – Héhalom SE).
Bujtár Tamás: – Rossz érzés volt úgy ülni a meccs előtt az öltözőben, hogy tudtuk, ez az utolsó megye egyes összecsapásunk. Mindenképpen győzelemmel szerettünk volna búcsúzni, amit ha nem is jó játékkal, de nagy akarással sikerült is teljesíteni. A vendégeknek gratulálok, jó futballt játszottak!
Rozmaring Péter: – Kicsit megfogyva, de annál nagyobb lelkesedéssel érkeztünk Mátraterenyére a hétvégén, ahol egyáltalán nem vallottunk szégyent, sőt tíz emberrel is volt lehetőségünk a pontszerzésre, nem lehetett megkülönböztetni, hogy melyik csapat áll a negyedik, és melyik az utolsó előtti helyen. Le a kalappal a csapatom előtt, nagyot harcoltunk és küzdöttünk! Köszönöm a fiúk féléves munkáját! Külön szeretném megköszönni a feleségeknek, a barátnőknek a türelmet, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy a srácok heti két edzésen és egy meccsen vegyenek részt. Köszömöm Bakos József polgármester úrnak az egész féléves támogatását, nélküle ezt nehéz lett volna létrehozni!

Diósjenő SE – Szendehely FC 2–2 (2–1)
Diósjenő, 150 néző, vezette: Kovács M. (Csillik B. L., Chikán P.)
Diósjenő SE: Szaszovszki – Sebők (id. Monostori L.), Pincze D., Makkai, Haljárszki – Lami I., Holman, Krajcsek, Bőgér D. (Valent) (Szunter) – Monostori A., Varga Gy. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula.
Szendehely FC: Darázs – Dancsó, Németh D., Pápai, Bera – Szép (Gembolya), Németh Á., Hugyecz D. (Szrnka), Balogh M. – Németh Á. V., Szegvári. Edző: Kovács Imre.
Gl.: Varga Gy. (8.), Bőgér D. (24.), ill. Németh Á. V. (34.), Németh D. (94.). Sárga lap: Bőgér D., Makkai, Holman, ill. Németh Á. V., Szrnka.
Varga Gyula: – A mérkőzés előtt alairtuk volna a döntetlent, de így, hogy kettő nullás előnyre tettünk szert, és három elég komoly lehetőséget elpuskáznunk, már nem igazán! Még fájóbb, hogy az utolsó pillanatokban tudott egalizálni az ellenfél. Sajnos ez a szezon ilyen volt, de nem érheti kritika a fiúkat! Gratulálunk a Szendehely csapatának az ötödik helyezéshez!
Kovács Imre: – Támadtunk, mezőnyfölényben játszottunk, gólokat mégis a hazaiak szereztek. Két gólos hátrányból az első félidőben szépítettünk, majd a második játékrész hosszabbításában egalizáltunk, így "önerőből" értük el az egyesület megye egyes történetének legjobb eredményét, az 5. helyezést. Leraktuk egy jó közösség alapjait, remélem folytatni tudjuk majd az építkezést. Köszönet mindenkinek, aki az idei eredményhez bármit is hozzá tett illetve segített annak elérésében!

Építők KC – Pásztói SK 6–3 (4–0)
Salgótarján, 100 néző, vezette: Trubin B. (Elischer M., Urbán V. P.)
Építők KC: Hegedűs Á. – Dániel, Gál D., Tőzsér L., Német – Ökrös, Nagy Á. (Takács B.) – Oláh Sz. (Palotai), Gyetvai, Budveszel Benjámin (Csatlós T.) – Budveszel Benett (Kollár). Játékos-edző: Csatlós Tamás.
Pásztói SK: Csuka – Szőllősi, Lipták, Kurcsik, Csépe M. (Laczkó L.) – Almási, Csépe I., Kelemen D., Kurcsik – Dunka, Tari R. Edző: Forgó Péter.
Gl.: Budveszel Benett (7.), Budveszel Benjámin (10.), Oláh Sz. (21., 77.), Nagy Á. (30.), Gyetvai (69.), ill. Szőllősi (57., 64.), Dinka (85.). Sárga lap: Német, ill. Mladoniczki, Kurcsik, Kelemen D., Almási.
Csatlós Tamás: – Nagyon boldog vagyok, mert sima győzelmet arattunk és szerintem nagyon jó tavaszt produkáltunk! Az őszi szezonban hét pontunk volt, most pedig harmincegy, ez mindent elmond. Köszönöm a srácoknak és a szurkolóknak akik mellettünk voltak és hittek bennünk! Most pihenünk aztán kezdünk egy új szezont, nagy várakozással!
Forgó Péter: – Ismét értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk. Át kell gondolnunk, hogyan megyünk tovább. Vállalom a teljes felelősséget a szezonért és azt is, hogy ez ebben a formában nem vállalható tovább a magam részéről, mert méltatlan a csapatot szerető és azért tenni is hajlandó emberekkel szemben, hogy a mérkőzésekre alig tudunk összeszedni tizenegy játékost és az játszik, aki jelen van, nem az, akinek a képessége és felkészültsége megengedné, hogy betegyem a csapatba.

Érsekvadkerti SE – Palotási SE 5–2 (3–2)
Szügy, 50 néző, vezette: Nyerges K. (Horváth S., Kürtössy O.)
Érsekvadkerti SE: Tóth R. – Farkas B., Bozsó, Benyó, Gyenes – Baló, Balga L., Gréczi (Szabó Levente), Dávid – Szabó Lénárd, Pistyúr D. Edző: Nyikos József.
Palotási SE: Dankó – Loboda (Hegyi), Kotasz G., Kotasz E., Sipos B. – Tancsik, Hadrik – Szlobodnyik, Hegedűs D., Jele M. – Szabó R. (Kajzinger). Edző: Jele Zoltán.
Gl.: Szabó Lénárd (9.), Benyó (36.), Dávid (42.), Gréczi (62., 83.), ill. Hegedűs D. (4.), Szlobodnyik (14.). Sárga lap: Farkas B., ill. Kotasz G., Jele M. Kiállítva: Szlobodnyik (77. – Palotási SE).
Nyikos József: – Egy közepes szintű megye egyes meccsen, iszonyatos akarással tudtuk magunk alá gyűrni a Palotást. Ez az akarat pedig, amivel magasan az ellenfél fölé nőttünk, magával hozta a jó játékot is. Szoktam mondani, hogy nem vagyunk jók párharcokban, de ezen a meccsen szinte mindegyiket megnyertük! Nem is tudom, hol volt eddig ez az akarat a félszezonban, de ha így játszottunk volna, akkor szerintem sokkal előkelőbb helyen végeztünk volna. Valószínűleg át is érezték a srácok, hogy egy vereséggel a mezőny legvégén köthettünk volna ki. Nagyon gratulálok a fiúknak, mert nagyon fegyelmezetten, jól fociztak, mindent hoztak, amit kell! Le a kalappal előttük, nagyon férfias munka volt, amit csináltak!
Jele Zoltán: – Gratulálok az Érsekvadkert teljesen megérdemelt győzelméhez! Köszönöm a csapatnak ezt a félszezont! Minden egyes játékosomnak további sok sikert kívánok a pályafutásához!

Bátonyterenyei TC – Berkenye SE 4–1 (3–0)
Bátonyterenye, 100 néző, vezette: Boda V. (Szász K., Szemesi Zs.)
Bátonyterenyei TC: Zsignár – Kiss B., Ivánfy, Berki Sz. (Gyura), Nagy Norbert – Almási, Bakos T. (Toldi), Lenkei – Sasvári, Bellér, Bellér (Lengyel). Játékos-edző: Berki Krisztián.
Berkenye SE: Flamich – Schlenk, Keresztes M., Hesz, Balázs – Genzelman, Rottek, Rusvay, Debre M. – Mátyás P., Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Myszor (2.), Bellér (39.), Lenkei (45.), Bakos T. (70.), ill. Mátyás P. (83.).
Berki Krisztián: – Az utolsó mérkőzéshez érve sem volt más a helyzet, mint eddig. Reggel még csak kilencen voltunk, aztán az idő előrehaladtával szépen összeállt a csapat! A meccs összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk egy rendkívül szimpatikus és sportszerű csapat ellen. Erre mondják azt, minden jó, ha jó a vége! Szeretném megköszönni a csapatnak az egész évet, köszönöm hogy elmondhatom, hogy a BTC csapata minden mérkőzésen becsületesen kiállt és lejátszotta a bajnoki találkozóit! Ebben a helyzetben amiben voltunk, számomra ez volt a legnagyobb feladat. Próbáltunk helytállni minden összecsapáson és egy kis szerencsével talán jobb pozícióban is lehettünk volna a tabellán. Úgy gondolom, most érkezett el az idő, hogy továbbálljak. Vannak tervek az egyesületnél, ami nagy öröm számomra,mindig a szívem csücske marad a Bátonyterenyei TC! Köszönöm, hogy itt lehettem, megtisztelő volt számomra a feladat, adott a csapat egy bajnoki aranyat nekem, amit sosem felejtek el! Minden olyan embernek, aki segítette a munkámat nagy köszönet jár, minden játékosomnak jó egészséget és további sportsikereket kívánok! Alma, Pityke, Norbi, Igor, Bence, Bazsi, Szebi, Lenkei, nélkületek nem ment volna! Köszönöm Köpcike neked külön, hogy ott voltál velünk, nagyon örülök hogy közelebbről is megismerhettelek!
Rusvay Gergely: – A mai mérkőzés arról szólt, hogy eljöttünk. Csak ennyi a pozitívum, a becsületünk megmaradt! Tizenegyen, védők nélkül, szétesve, de kiálltunk. Köszönet azoknak a srácoknak, akik már nem játszottak idén, de eljöttek kisegíteni! Nagy változásokra lesz szükség, mert baj van!

Bánk-Dalnoki Akadémia II. – Unicum FC Mohora 0–3 (játék nélkül)
A bánkiak nem álltak ki a mérkőzésre, így a Mohora a pályán kívül jutott hozzá a bajnoki pontokhoz.

Szabadnapos: SBTC

A bajnokság végeredménye:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában