Labdarúgás

2023.03.22. 12:45

Visszalépett egy nógrádi csapat a további küzdelmektől

A hét elején jelentette be a Bátonyterenyei TC II. csapata, hogy a bajnokság hátralévő részétől visszalép. Az eddigi eredményeit törlik, míg a sorsolás szerinti ellenfeleik szabadnaposak lesznek a folytatásban. A megyei III. osztály Keleti csoportjában így már csak tizenkét gárda vívhatja tovább a csatáit.

Langa Attila

A bátonyi játékosok (fehér mezben) is elfogadták a döntést

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Bátonyterenyei kettes csapat visszalépése kapcsán, a gárda új elnökét, Tarjáni Lászlót kérdeztük.

– Abban a megtiszteltetésben lett részem, hogy március 3-án megválasztottak a Bátonyterenyei TC elnökének. Ez a feladat nagy felelősség is, de minden erőmmel azon leszek, hogy a feladataimat minél jobban sikerüljön ellátnom. Sokunk nevében szeretnék köszönetet mondani, dr. Mátyás Mátyás korábbi elnöknek az áldozatos munkájáért, hiszen sokat tett a klubért. Köszönjük, hogy a háttérből még segíti majd az egyesületet. Sajnos elsők közt kellett meghozni egy kellemetlen döntést, miszerint a pillanatnyilag szűkösebb anyagi keretünk által, valamint félve a kettes csapat kizárásától, ami befolyásolhatja az első gárdát, vissza kellett léptetnünk a megye 3-as együttest. Szeretném megköszönni minden ott futballozónak, valamint az első csapat vezetőinek és játékosainak a hozzáállását a kialakult helyzethez. Bízom benne, hogy egy megerősített alapokra helyezve, haladhatunk tovább a megkezdett úton, valamint hétvégén szeretnénk pontot szerezni a megyei I. osztály megmérettetésében. Célunk, hogy büszke legyen mindenki, aki Bátonyterenyén rúgja a bőrt – mondta az új elnök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában