Labdarúgás

2023.03.20. 18:13

Ismét vereséget szenvedett a Bánk

Vasárnap Cegléden volt jelenése a Bánk-Dalnoki Akadémia csapatának az NB III. Közép csoportjának huszonhatodik fordulójában.

S. A. K.

A Bánk (kékben) ezúttal sem tudott pontot szerezni

Forrás: Ceglédi VSE Facebook oldala

A tavaszi szezont jól kezdő és az előző meccsen az ESMTK ellen értékes döntetlent elérő hazaiak ezúttal is bekezdtek, hiszen már az ötödik percben megszerezték a vezetést. A bánkiak ezt követően ritmust váltottak és Rosta Levente duplájával a szünetig meg is fordították az eredményt, így előnnyel mehettek a pihenőre. A fordulás után nem sokkal egyenlítettek a házigazdák, de sokáig úgy tűnt, hogy megosztoznak a pontokon a felek, azonban a rendes játékidő utolsó minutumában az ifjú Ungureán Zsombor találatával megnyerte a mérkőzést a Ceglédi VSE.

Ceglédi VSE – Bánk-Dalnoki Akadémia 3–2 (1–2)
Cegléd, 200 néző, vezette: Szabó P. (Kovács Z., Varga L.)

Ceglédi VSE: Haála – Schmidtka, Kovács K. (Ungureán), Orlov (Ványi), G. Bíró – Telinger, Rjaskó – Juhász, Annus, Papp (Tóth R.) – Markó. Vezetőedző: Schmidt Balázs

Bánk-Dalnoki Akadémia: Zima – Fellegi (Barát), Hajdu I., Frey, Petrezselyem – Török, Darabont G. – Sápi (Haronisz), Kócsa, Király O. (Szentpéteri) – Rosta. Edző: Tábori Ákos

Gl.: Annus (5.), Markó (60.), Ungureán (90.), ill. Rosta (16., 20.). Sárga lap: Rjaskó, Papp, Telinger, Ungureán, ill. Hajdu, Frey, Szentpéteri.

Schmidt Balázs: – Az első negyedórában jól játszottunk, majd két pontrúgásból vezetést szerzett az ellenfél. A második félidőben rendeztük a sorokat, és ha nehezen is, de szerintem megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak!

Tábori Ákos: – Nem tudok a játékosok hozzáállásáról rosszat mondani. Egytől egyik mindenki akarta a győzelmet. Az előnyünket nem tudtuk megtartani a folyamatos egyéni hibák miatt, amíg ezeket nem javítjuk ki, nem fogunk tudni nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában