Labdarúgás

2023.03.20. 17:53

Hozta a kötelezőt a Karancslapujtő

Vasárnap zárult a megyei első osztály huszadik fordulója.

S. A. K.

Silver Tüzép Karancslapujtő – Héhalom SE 5–2 (4–0)
Karancslapujtő, 50 néző, vezette: Nyerges K. (Zsélyi Cs., Horváth S.)

Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida (Asztalos) – Tóth O., Sulcz, Zsély B., Zsély D. (Pingiczer) – Romhányi (Oláh D.), Rátóti – Pál G., Novák N. (Kovács B.), Szeles – Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.

Héhalom SE: Fehér A. – Kolarovszki, Sróth (Baranyi G.), Gyuriska, Tőzsér – Lakatos L., Karmacsi, Baranyi R., Hajdú J. – Berkes, Hajdú A (Lakatos V.). Edzők: Rozmaring Péter, Farkas Ferenc.

Gl.: Pál G. (19.), Szeles (30.), Novák N. (34.), Katona (39.), Tóth O. (81.), ill. Baranyi R. (79., 86.). Sárga lap: Zsély D., ill. Karmacsi, Gyuriska, Lakatos V.

Romhányi Tamás: – Az első félidőben remekül és eredményesen futballoztunk. A szünet után nagyon visszavett a csapat és már nem tudtunk felpörögni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A vendégeknek további sok sikert kívánok!

Rozmaring Péter: – Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk ezen a találkozón. Az első játékrészben sajnos kiütköztek az egyéni hibák és az ellenfél négygólos előnyre tett szert. A fordulás után összekaptuk magunkat és részsikerként ezt a negyvenöt percet kettő egyre megnyertük. Nagyon nehéz sorsolásunk van, már játszottunk az első négy helyezettel, de úgy érzem, hogy toronymagasan a legjobb játékosállománnyal a Karancslapujtő rendelkezik. Gratulálok nekik és sok sikert kívánok a bajnokságban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában