Verseny

2023.03.23. 14:16

Hetvenkét órán át fogják a harcsákat Nőtincsen

A napokban elindult a III. Nőtincsi Harcsafogó Verseny márciusi fordulója.

L. J.

Balla Mihály, a térség országgyűlési képviselője és egyben a rendezvény fővédnöke közösségi oldalán számolt be arról, hogy Hugyecz Ádámmal, a község polgármesterével hétfőn reggel elindították a hetvenkét órás harcsafogó horgászversenyt a Szent István-tónál. A település önkormányzatának közösségi oldalán szintén megosztottak néhány fontos információt a versennyel kapcsolatban. Mint írják, az első forduló lebonyolítása érdekében március 20. és 23. között a nőtincsi Szent István-tó napközben szabadon látogatható a versenyzők zavarása nélkül. Azonban ezen időszak alatt 17 órától reggel 9 óráig lezárják a tavat. Továbbá lezárták a tó hátsó részén lévő hidat is, a versenyen kívüli horgászat szünetel. 

– A pontyhorgászok és más békés halazók kompenzálására a tervek szerint ma délután, valamint április elején is érkezik pontyszállítmány. Az áprilisi szállítás során ismét halvásárt tartunk a húsvéti asztalra – közölték a bejegyzésben. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában