Labdarúgás

2023.03.12. 14:39

Az SBTC és a Karancslapujtő győzött a hétvége rangadóin

Hat mérkőzést rendeztek szombaton a megyei I. osztályban.

Nool

Az SBTC (fehér) magabiztosan fektette két vállra a Mohorát

Forrás: Nool

Fotó: L.A.

Megyei I. osztály, 19. forduló:
Salgótarjáni BTC – Unicum FC Mohora 4–0 (1–0)
Salgótarján, 130 néző. Vezette: Czene-Joó Á. (Török Zs., Apkó T.)
SBTC: Sz. Varga – Bakos, Sulyok, Csuka, Nagy, Kecskés (Klakban), Tarlósi (Csáki), Filkor, Horváth (Jakab), Boros (Csatlós), Csifó (Katona). Edző: Sebestyén Szilárd.
Mohora: Földi – Molnár (Rados), Telek, Bartal, Széles G., Pécsi, Káposzta (Strihó), Széles B., Mátyás (Pistyúr), Rácz, Szita. Edző: Baranyi Tibor.
Gl.: Boros (48., 67.), Csifó (37.), Katona (69.). Sárga lap: Tarlósi, Csáki, Sz. Varga, ill. Szita, Káposzta.

Sebestyén Szilárd: – A kezdéstől próbáltunk egy magas iramot diktálni, amely helyenként sikerült is. Az első játékrészben megvoltak a helyzeteink, de csupán egy gólos előnnyel mentünk a szünetre. A fordulás után sikerült gyorsan újra betalálnunk, majd még két találat született, így azt gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, egy jól játszó Mohora ellen. További sok sikert kívánok nekik.
Baranyi Tibor: – Az SBTC együttese mindenben felül tudott múlni minket a mai napon, így szeretnék nekik gratulálni a megérdemelt győzelemhez. Nagyon sajnálom, hogy a sok sérültünk által tizedelve, a meghatározó embereinket pótló játékosaink nem tudják bizonyítani, hogy olyan szintet képviselnek mint a hiányzóink. A következő bajnokin próbálunk majd javítani, de azt gondolom, hogy a bajnoki címről már lemondhatunk, és küzdünk tovább a dobogóért.

Mátraterenye SE – Karancslapujtő KSE 2–3 (1–0)
Mátraterenye, 120 néző. Vezette: Németh Sz. (Forgó P., Motsidlovszky A.)
Mátraterenye: Csák – Földi, Lakatos, Miklós, Kerényi, Stark (Babka), Bata, Percze (Znamecz), Ajtai (Kotroczó), Domán, Kovács (Oroszi). Játékos-edző: Bujtár Tamás.
Karancslapujtő: Vida – Zsély D., Zsély B., Híves, Tóth O., Szeles (Kovács), Sulcz, Bonivárt, Novák, Pál (Rátóti), Katona. Játékos-edző: Romhányi Tamás.
Gl.: Domán (40.), Kerényi (91.), ill. Híves (63.), Szeles (64.), Zsély (67.). Sárga lap: Percze, ill. Sulcz, Híves, Tóth O.

Serfőző Péter, a Mátraterenye elnöke: – Tartottam a mérkőzéstől. Miért? Egy szimpatikus játékvezető harmadszor veret meg minket! Meg kell nézni az őszi egyenlítő gólt, amikor Oláh Teofilt belökték a kapuba, most pedig 1-0-nál, Kovács Eriket tiszta helyzetben lerántó Hívest ki kellett volna állítani. Semmi gond, az élet megy tovább, a Lapujtő pedig majd bizonyíthat az NB III-ban.
Romhányi Tamás: –  Egy vérbeli rangadót játszottunk a nagyon komoly erőt képviselő hazaiakkal. A pálya mérete, talaja és a nagy tét rányomta a bélyegét az első félidőre. A terenyeiek egy szabadrúgásból megszerezték a vezetést, amit rá pár perccel meg is duplázhattak volna, de a kapusunk a helyén volt. A második félidőt gyengén kezdtük, picit az öltözőben maradtunk, de utána beindult a csapat és öt perc alatt háromszor vettük be a kaput. Ez megtörte az ellenfelünket és itt még növelhettük volna az előnyünket, de ez nem sikerült és a hazaiak egy büntetővel vissza tudtak volna jönni a meccsbe, de a kapusunk ezt is megfogta. A végén még mi is kihagytunk egy büntetőt, Kerényi pedig egy parádés szabadrúgással szépített. Nagyon büszkék vagyunk a játékosainkra. Nagyon harcoltak, remekül dolgoznak és azt gondolom, hogy a sok munka gyümölcse ez a siker. A terenyeieknek is gratulálok mert nem véletlenül volt 100%-os mérlegük eddig hazai pályán. További sok sikert kívánok nekik, mi pedig dolgozunk tovább.

Héhalom SE – Berkenye SE 1–4 (0–1)
Egyházasdengeleg, 60 néző. Vezette: Urbán V. (Szász K.)
Héhalom: Beregi – Kolarovszki, Balog (Farkas), Baranyi D., Nagy Á., Nagy Sz. (Gyuriska), Lakatos, Tőzsér (Hajdú A.), Berkes (Sróth), Hajdú J., Karmacsi (Varju). Edző: Farkas Ferenc, Rozmaring Péter.
Berkenye: Flamich – Genzelman, Rottek, Balga, Rusvay, Földvári, Illés, Less (Schlenk), Fábri, Keresztes, Greff. Játékos-edző: Rusvay Gergely.
Gl.: Karmacsi (54.), ill. Greff (45., 49.), Fábri (48., 51.). Sárga lap: Lakatos.

Rozmaring Péter: – Teljesen irreális körülmények között, lélektelen és akaratgyenge játékunk meg is hozta a gyümölcsét. Gratulálok a Berkenye csapatának, valamint további sok sikert kívánok nekik.
Rusvay Gergely: –  Az ellenfélen kívül a pályával és az orkán erejű széllel is meg kellett küzdenünk, de a mai napon nagyon jól teljesített a csapat. Jó volt a hozzáállás annak ellenére, hogy nem voltunk sokan. A második félidő elején szép gólokat szereztünk és megérdemelten győztünk. Sok sikert a Héhalomnak!

Szécsény VSE – Diósjenői SE 1–2 (0–0)
Szécsény, 70 néző. Vezette: Kovács M. (Csillik B., Istvanovszki A.)
Szécsény: Csampa – Komár, Molnár, Máté D., Máté G., Bene, Szmolnik (Csatlós), Király (Jedlicska), Szokács, Kántor, Angyal. Játékos-edző: Csatlós Csaba.
Diósjenő: Szaszovszki – Haljárszki, Monostori L., Pincze, Holman, Krajcsek (Pálinkás), Sebők (Varga Gy.), Varga J., Szunter, Lami, Monostori A. Játékos-edző: Varga Gyula, Bőgér Dávid.
Gl.: Kántor (48.), ill. Krajcsek (55.), Szunter (68.). Sárga lap: Anygal, Szmolnik, Bene, ill. Szaszovszki, Pincze, Varga J., Monostori L. Kiállítva: Molnár (92.).

Bőgér Dávid: – Az első félidőben valamivel közelebb állt a hazai csapat a vezető gólhoz és rúgtak is egy kapufát, míg nekünk nem sok esélyünk volt a gólszerzésre. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, de még ki sem értünk az öltözőből és egy buta tizenegyest hoztunk össze, amiből vezetést szerzett az ellenfél. Nem sokkal később egy jogos büntetőhöz jutottuk, de sajnos ebből még nem sikerült egyenlítenünk, de hála Istennek nem estünk szét és mentünk tovább előre. Egy szöglet után Krajcsek fejesével már 1-1 volt az eredmény, pár perc múlva pedig egy mintaszerű támadás után Szunter jóvoltából már vezettünk is. Nagyot küzdöttek a srácok az egész mérkőzésen, jó volt látni, hogy mindenki akarja ezt a győzelmet, aminek nagyon örültünk. Gratulálunk a csapatnak, a Szécsénynek további sok sikert kívánunk a folytatásban.

Bátonyterenyei TC – Palotási SE 1–3 (1–0)
Bátonyterenye, 90 néző. Vezette: Ordasi I. (Horváth S., Pál A.)
Bátonyterenye: Zsignár – Kiss, Bakos K., Almási, Bakos T., Nagy (Siraky), Sipkó (Oláh), Ivánfy, Myszor, Berki (Szekula), Bellér. Edző: Berki Krisztián.
Palotás: Dankó – Kotasz G., Hadrik (Jambrich B.), Varanyeczki (Jambrich I.), Szabó (Jele), Kotasz E., Tancsik (Kajzinger), Hegedűs, Sipos, Jambrich S., Loboda. Edző: Jele Zoltán.
Gl.: Bellér (42.), ill. Tancsik (53., 90.), Jambrich S. Sárga lap: Almási.
Berki Krisztián: – Megtudtuk szerezni a vezetést, ami már elmozdulást jelenthet az eddigi állapottól a számunkra. Az eredményt nem tudtuk megtartani sajnos. Az akarattal nem volt gond, megyünk tovább és csináljuk a dolgunkat. Várjuk, hogy a szerencse is mellénk álljon. Gratulálok a csapatomnak és persze Jele Zoli barátomnak és csapatának a továbbiakban sok sikert kívánok!

Bánk-Dalnoki Akadémia II. – Szendehely FC 1–2 (0–1)
Tereske, 60 néző. Vezette: Gecse Z. (Kiss D., Varga P.)
Bánk: Darabont – Nguyen (Fogarasi, Seres, Járvás (Bravo), Márkus, Sándor, Szabó, Szieber, Farkas (Nemess-Kiss), Tőkés, Barát. Edző: Szász Jenő.
Szendehely: Darázs – Bera, Németh D. (Budai), Pápai, Németh Á., Balogh, Németh Á., Szegvári (Márkus), Dancsó, Maczkó, Szép (Hugyecz). Edző: Kovács Imre.
Gl.: Barát (68.), ill. Németh Á. (8.), Szép (49.). Sárga lap: Sándor, Darabont, Seres, ill. Németh D., Szép.

Az Érsekvadkerti SE – Építők KC mérkőzés később ér véget.

Szabadnapos: Pásztói SK.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában