Labdarúgás

2023.03.27. 14:52

A Szécsény és az Építők is idegenben gyűjtötte be a három pontot vasárnap

A huszonegyedik játéknap vasárnapi meccseivel zárult a forduló.

S. A.

A Szécsény (kékben) a második félidőben fordította maga javára a mérkőzést

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hegedűs Márk

Megyei I. osztály, 21. forduló

Érsekvadkerti SE – Szécsény VSE 1–3 (1–0)

Szügy, 25 néző, vezette: Nyerges K. (Csillik B. L., Szűcs M. L.)

Érsekvadkerti SE: Tóth R. – Farkas B., Benyó, Gréczi, Gyenes – Dávid M., Bozsó (Baló), Keresztes L. (Ujvári) – Pistyúr D., Bódis, Szabó Lénárd. Edző: Nyikos József.

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Jedlicska), Szokács, Máté D., Máté G. (Király) – Csatlós Cs. – Gombár, Mohácsi, Kántor, Matyóka – Bene (Szmolnik). Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Gl.: Dávid M. (34.), ill. Máté D. (58.), Csatlós Cs. (81.), Jedlicska (89.). Sárga lap: Benyó, ill. Matyóka.

Nyikos József: – Nem szeretném magamat ismételni, de akár mondhatnám szóról szóra ugyanazt, mint az előző héten. Teljesen tudatában vagyunk annak, hogy nagy gondban vagyunk, de végre már csináltunk egy olyan félidőt, ami vállalható volt. Amikor egy csapat ilyen mélyponton van, akkor valahol jobban össze kellene szedni a koncentrációt, és odafigyelni, mert kimondottan jól játszottunk a szünetig. Az ellenfélnek talán egy-két helyzete volt, mi pedig sorra kihagytuk a ziccereket. Ennek fényében, ha négy-öt gólos előnnyel fordulunk, a szécsényieknek egy szavuk nem lehet. Ott le kellett volna zárnunk a lényegi kérdéseket, de mivel rossz passzban vagyunk, így azért nehéz ezt megvalósítani. A második félidő viszont teljes mértékben az ellenfélé volt. Azt mondom, ettől függetlenül, akkor is hozni kellett volna ezt a találkozót. Őszintén szólva az első negyvenöt perc alapján el sem tudtam képzelni, hogy itt ma kikapunk.

Csatlós Csaba: – Gyengébbre sikeredett első félidő után rendeztük sorainkat, majd a második játékrészben magunk javára fordítottuk a mérkőzést, ami csapatom erejét mutatja. Ebben a játékrészben nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottunk, és ez alapján megérdemelten hoztuk el a három pontot. Kiemelném a játékvezetőket, akik nagyon korrekten ténykedtek a meccsen. Sikeresebb folytatást kívánok az érsekvadkerti csapatnak!

Bátonyterenyei TC – Építők KC 1–3 (0–1)

Bátonyterenye, 50 néző, vezette: Kis Zs. (Kiss D., Horváth S.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Norbert, Berki K., Ivánfy, Berki Sz. (Toldi) – Lenkei (Sipkó Bence), Bakos K., Almási, Bakos T. – Myszor, Bellér (Sasvári). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Építők KC: Hegedűs Á. – Szabó J., Menczel (Tőzsér G.), Német, Tőzsér L. – Gál D., Baranyi D. (Klajban M.) – Ökrös, Gyetvai, Oláh Sz. (Kollár) – Budveszel Benett (Palotai). Edző: Csatlós Tamás.

Gl.: Bakos K. (50.), ill. Ökrös (41., 53.), Menczel (85.). Sárga lap: Ivánfy, Sasvári, Toldi, ill. Klajban. Kiállítva: Nagy Norbert (80. – Bátonyterenyei TC)

Berki Krisztián: – Két pontrúgásból kaptuk az első két gólt, ami nagyban befolyásolta a végeredményt. A baj ezzel az, hogy ezeket a szabadrúgásokat messze el lehetett volna kerülni. Múlt héten láttam a fényt az alagút végén, de most megint sötétségben vagyunk. Hogy ennek mi az oka, arra lassan rájövök, de nem biztos, hogy tudok rajta segíteni. Segítem a csapatot amíg tudom, de mindenkinek azon kell lennie, hogy kiérjünk a fényre! Gratulálok az Építőknek és további sok sikert kívánok nekik a folytatásra!

Csatlós Tamás: – Futballra alkalmatlan pályán, de egy nagyon küzdelmes meccsen úgy érzem megérdemelt győzelmet arattunk. Sok hiányzónk volt, de a meccset mindig a pályán lévő csapatnak kell megnyerni. Ezt a srácok megtették, amihez gratulálok nekik! Sumi barátomnak további sok sikert kívánok!

Korábbi eredmények: SBTC – Silver Tüzép Karancslapujtő 4–0, Unicum FC Mohora – Berkenye SE 2-1, Mátraterenye SE – Szendehely FC 2–0, Héhalom SE – Pásztó SK 1-4. A Bánk-Dalnoki II. – Diósjenői SE mérkőzést április 5-re halasztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában