Labdarúgás

2023.02.08. 10:34

Távozott a Palotás vezetőedzője, egyelőre üres a kispad

Füzesabonyba távozott Bódis Barna, a megyei I. osztályban nyolcadik helyen telelő Palotás vezetőedzője. A búcsúzó tréner a palotási csapat mellett, az elmúlt időszakban a nógrádi válogatottat is irányította.

Nool

A Palotás SE csapata pillanatnyilag edző nélkül maradt

Forrás: Beküldött fotó

Az edző távozása kapcsán kérdeztük meg Szabó Mihályt, a Palotás SE csapatának elnökét.

– Kedden keresett meg Barna, hogy ajánlatot kapott a Füzesabony csapatától. Megbeszéltük, hogy meghallgatja őket, majd jelez felém. Az esti órákban ez meg is történt, amikor tájékoztatott, hogy a távozás mellett döntött. Mint mondta, igen nehéz döntés volt ez a számára, hiszen nagyon megkedvelte a csapatot, vezetőket és az környezetet, de ez számára egy nagyon nagy lehetőség edzőként. A Füzesabony bajnoki címre hajt a hevesi első vonalban, valamint szeretnének is osztályt lépni, egy komoly támogatóval a hátuk mögött, aki minden feltételt megfelelően biztosít a számukra. Részünkről köszönjük az itt töltött másfél évben nyújtott munkáját, és sikerekben gazdag szezonokat kívánunk neki. Egy értékes vezetőedzőt és embert veszítettünk el, de mennünk kell tovább. A pótlásáról mielőbb próbálunk gondoskodni, és a hétvégi apci edzőmérkőzésen már szeretnénk az újonnan kinevezett trénert látni a palotási kispadon – mondta az elnök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában