Tájfutás

2023.02.01. 11:32

Nógrádiakat is díjaztak a gálán

Budapesten a napokbabn került sor az évértékelő Tájfutó Gála keretein belül a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség 2022. évi díjainak ünnepélyes átadására.

Nool

A nógrádi díjazottak

Forrás: Beküldött fotó

Az MTFSZ legrangosabb elismerését, az életmű díjat jelentő Skerletz Iván-díjat a fővárosi Argay Gyula kapta, még a sportágban végzett több évtizedes munkáért járó Ripszám Henrik emlékérmet hárman vehették át Kovács Balázstól az MTFSZ elnökétől. 

A tájékozódási futásért plakettet két nógrádi szakember a salgótarjáni Sramkó Tibor, valamint a balassagyarmati Kovács Gábor érdemelte ki a 2022. évi salgótarjáni Ifjúsági Eb szervezésében és megrendezésében végzett magas szintű munkájáért. 

Mellettük a somoskőújfalui Goldmann Róbert, illetve Boros Anna a 2022. évi salgótarjáni Ifjúsági Európa-bajnokság előkészítésében és lebonyolításában végzett fáradhatatlan munkájuk alapján érdemelték ki a tájékozódási futásért emlékkitűzőt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában