Labdarúgás

2023.02.02. 16:34

Mi újság a megyei első osztályú csapatok háza táján?

A megyei I. osztályú csapataink már javában készülnek a február 18-án induló tavaszi folytatásra. Az eddigi munkáról és tervekről kérdeztük a Bátonyterenyei TC és az Érsekvadkert edzőjét.

B. T.

Új vezetőedzővel vág neki a következő bajnoki szezonnal a Bátonyterenyei TC (feketében) csapata

Forrás: Beküldött archív fotó

Fotó: Illés Győző

A Bátonyterenyei TC az ősszel megszerzett tizenöt ponttal a kilencedik helyről várja a folytatást.
– A felkészülésünk egyelőre nem úgy sikerült, ahogy azt terveztem – kezdte Berki Krisztián, a Bátonyterenyei TC edzője. – Sok a sérültünk és a munkahelyi elfoglaltság. Változások vannak, remélhetőleg lesznek is a rajtig. A lehetőség szerint jó lenne a legjobban megerősíteni a keretet, valamint a maradék időben sokat edzeni.

Az Érsekvadkert tizenhárom pontot szerzett, mely a tizenegyedik helyhez volt elegendő.
– Január hetedikén vettem át a csapat irányítását – mondta Nyikos József, az Érsekvadkert edzője. – Azóta heti három edzéssel készülünk, valamint ismerkedünk.  Jó lenne, ha nagyobb lenne az edzéslátogatottság, de a munka és suli miatt nehéz összehozni. Egyébként jó képességű játékosok alkotják a keretet. Van reményteli jövő. Eddig egy edzőmeccset játszottunk, a Balassagyarmat U19 ellen nyertünk 5–3-ra. A rajtig még egy-két találkozót tervezünk. Egy-két távozó és érkező játékos várható. Jó lenne még minél többet együtt edzeni, melyből látni lehetne, hogy ki mire képes. Szeretnénk minél előbb végezni a tabellán, majd a nyártól új tervezés indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában