Super Bowl 2023

2023.02.08. 21:30

Chiefs dominanciát vár a salgótarjáni NFL rajongó

A Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles játszhat a Super Bowlért az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL), miután a konferenciadöntőkben házigazdaként jobbnak bizonyultak riválisuknál.

Nool

Sokan várják a Mahomes vetette Chiefs sikerét az idény utolsó mérkőzésén

Forrás: MTI/EPA

A főcsoportok első kiemeltjei közül a Kansas City Chiefs szűken, 23–20-ra múlta felül a Cincinnati Bengalst, míg a Philadelphia Eagles magabiztosan, 31–7-re kerekedett a San Francisco 49ers fölé. A döntőt megelőzően a sportágat kedvelő nógrádi szurkolókat kérdeztünk, hogy milyen eredményt várnak az idei Super Bowl lefújásának pillanatában, hiszen rengetegen tapadnak majd a tévé képernyői elé vasárnap késő este, hogy a hétfőn 0.30 órakor kezdődő mérkőzést megtekintsék.

A sorozatunk második részében Keller Mihály mondta el gondolatait, aki Szántó Tamásnak dobta tovább a tojáslabdát, így most az ő véleményére voltunk kíváncsiak.

Szántó Tamás
Szántó Tamás kevés pontot vár a döntőben
Forrás: Beküldött fotó

– Milyen szinten követte az NFL bajnokságát és a rájátszását a finálét megelőzően?
– Sajnos többnyire idén csak összefoglalókat tudtam nézni, pedig amikor időm engedi az összes közvetített meccset megnézem.

– Minden évben megnézi a Super Bowlt?
– Az elmúlt húsz évben minden döntőt megnéztem.

– Milyen eredményt vár a döntőben?
– Bármennyire is kedvelem az Eagles csapatát, szerintem a Chiefs fog irányítani. Nem túl pontokban gazdag meccsre számítok, amelyen inkább a védelmek és a speciális egységek dominálhatnak.

– Hol és kikkel szokta megtekinteni az NFL döntőjét?
– Idén otthon fogom nézni a finálét, míg korábban barátokkal és volt csapattársakkal izgultuk végig.

– Kinek dobná tovább a „tojáslabdát”, hogy szintén kérdezzük meg a véleményét?
– Dóra Attila barátomnak dobnám tovább, aki szintén nagy segítséget nyújtott korábban a jótékonysági gálák szervezésében, valamint játszotta is sportágat.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában