Labdarúgás

2023.02.01. 16:30

A Szécsény és a Héhalom is szeretne még erősíteni a tavaszi rajt előtt

A megyei I. osztályú csapataink már javában készülnek a február 18-án induló tavaszi folytatásra. Az eddigi munkáról és tervekről kérdeztük a Szécsény és Héhalom edzőjét.

B. T.

A Szécsény (sárga mezben) csapata a tizenkettedik helyről folytatta majd a tavaszi küzdelmeket

Forrás: Beküldött fotó

A Szécsény az ősszel megszerzett tizenhárom ponttal a tizenkettedik helyről várja a folytatást.
– Felkészülésünk a rendes kerékvágásban halad, edzettünk becsületesen, és az eddig eltervezett munkát megcsináltuk – kezdte Csatlós Csaba, a Szécsény edzője. – Három hasznos edzőmérkőzést játszottunk, amiből a Berkenye és Mátraterenye ellen kimondottan tetszett a játék és a hozzáállás. Az Építők ellen kicsit felforgatott csapattal léptünk pályára, mert szerettem volna egy-két játékost más poszton is megnézni, mint ahol eddig szerepelt. A vereség ellenére azt a mérkőzést is hasznosnak találtam, mert láthattam kire lehet esetleg más szerepkörben is számítani. A keretben egyelőre nagy változások nincsenek. Egyedül Gyenes József szeretné máshol folytatni. Szeretnénk igazolni, vannak kiszemeltek. A bajnoki rajtig még négy edzőmérkőzést játszunk, ebből kettőt most hétvégén a Mohora és a BSE U19 csapatával. Aztán majd a következő héten egy hétközi és egy hétvégi találkozó következik szlovák 4. és 5. ligás csapatok ellen. Természetesen a heti két edzésünk mellett.

A Héhalom is tizenhárom pontot szerzett, mely a tizenharmadik helyhez volt elegendő.
– Heti két edzéssel, hétvégén pedig egy felkészülési mérkőzéssel készülünk a tavaszi folytatásra – mondta Farkas Ferenc, a Héhalom edzője. – Hét közben az erőnlét javításán van a legnagyobb hangsúly, ami meglátszik a szombati mérkőzésen. Szeretnénk a csapatot megerősíteni, vannak próbajátékon szereplő labdarúgók, de konkrét igazolásról még nem tudok nyilatkozni. Lesznek távozók, ezért is fér ránk az erősítés. Még két hét van az átigazolási időszakból hátra, hamarosan tisztábban látjuk majd a játékosállomány alakulását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában