Super Bowl 2023

2023.02.09. 20:30

A Patriots-fan az Eagles csapatát tartja esélyesebbnek

A döntőt megelőzően a sportágat kedvelő nógrádi szurkolókat kérdeztünk, hogy milyen eredményt várnak az idei Super Bowl lefújásának pillanatában, hiszen rengetegen tapadnak majd a tévé képernyői elé vasárnap késő este, hogy a hétfőn 0.30 órakor kezdődő mérkőzést megtekintsék.

Nool

Dóra Attila Eagles sikert vár a döntőben

Forrás: Beküldött fotó

A sorozatunk harmadik részében Szántó Tamás mondta el véleményét, majd Dóra Attila barátjának dobta tovább a labdát, így most az ő véleményére voltunk kíváncsiak.

– Milyen szinten követte az NFL bajnokságát és a rájátszását a finálét megelőzően?
– Az bajnokságot már az előszezontól követem, így figyelemmel kísérem a csapatokat egész szezonban, sőt meg az újoncok draftolását is. Van egy úgynevezett „Fantasy futball”, amely által egész szezonban figyelem a barátaimmal az eredményeket.

– Minden évben megnézi a Super Bowlt?
– Igen, természetesen minden évben megnézem.

– Milyen eredményt vár a döntőben?
– Az NFL ugye a két főcsoport döntője. Kedvenc csapatom az AFC csoportban van, így részemről ilyenkor mindig az onnan érkező csapatnak szurkolok. Nem igazán szeretem az egyik döntőset sem, de úgy érzem, hogy idén az Eagels csapata az esélyesebb.

– Hol és kikkel szokta megtekinteni az NFL döntőjét?
– Igazából van egy baráti társaság, akikkel együtt szoktuk követni az egész bajnokságot, viszont mivel évek óta külföldön dolgozok, így sajnos most egyedül fogom nézni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában