Kézilabda

2023.01.26. 20:53

Ifjúsági tornát rendeznek a jövő kézilabdásainak Salgótarjánban

A Nógrád Megyei Kézlabda Szövetség immár negyedik alkalommal rendezi meg az ifjúsági leány és fiú Nógrád Kupát, január 29-én, vasárnap, 9 órától a Salgótarján Városi Sportcsarnokban.

Nool

A Nógrád Megyei Kézlabda Szövetség szervezésében immár negyedik alkalommal tartják meg január 29-én az ifjúsági leány és fiú Nógrád Kupát. A torna reggel 9 órától rajtol a Salgótarján Városi Sportcsarnokban, s célja, hogy a fiatalabb korosztály játéklehetőséget kapjon, így felkészültebben várhatják a közelgő bajnoki pontvadászatot.

Az U19-es lányoknál a Balassa SE Balassagyarmat, a Dorogi AC, a Veresegyház VSK és a Salgótarjáni Strandépítők Kézilabda Club méri össze majd erejét a tornán. Az U20-as fiúknál a Diósgyőri VTK, a Füzesabony SC, a Mogyoródi KSK és a Salgótarjáni Strandépítők KC együttese lép majd pályára. A csapatok mindkét nemben elődöntőt játszanak, aztán a két vesztes a harmadik helyért, míg a két győztes az első helyért küzd majd meg.

A program:
8.45 óra: Megnyitó

Lányok, A csoport, 9:00 óra: Salgótarjáni Strandépítők KC – Veresegyház VSK

Fiúk, A csoport, 10.15 óra: Salgótarjáni Strandépítők KC – Mogyoródi KSK 

Lányok, B csoport, 11.30 óra: Balassa SE Balassagyarmat –Dorogi AC

Fiúk, B csoport, 12.45 óra: Diósgyőri VTK – Füzesabony SC

Lányok, 14 óra: bronzmérkőzés

Fiúk, 15.15 óra: bronzmérkőzés

Lányok, 16.30 óra: döntő 

Fiúk, 17.45 óra: döntő 

19 óra: eredményhirdetés, díjkiosztás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában