Labdarúgás

2023.01.29. 21:50

Célegyenesben a tavaszi szezon: a karancslapujtői és a diósjenői csapat már felkészült

Karancslapujtőn bizakodnak a tavaszi jó szereplésben, Diósjenőn pedig remélik, hogy a bajnokságban kárpótolni fogja őket a befektetett munka­.

Balogh Tibor

A Karancslapujtő (piros) csapata keményen dolgozik a tavaszi folytatásra

Forrás: Nool archívum

Fotó: Hegedűs Márk

A megyei I. osztályú csapataink már javában készülnek a február 18-án induló tavaszi folytatásra. Az eddigi munkáról és tervekről kérdeztük a Karancslapujtő és a Diósjenő edzőjét.

A Karancslapujtő az ősszel megszerzett harminchárom ponttal a negyedik helyről várja a folytatást.
– Jól alakul a felkészülésünk – mondta Romhányi Tamás, a Karancslapujtő játékos-edzője. – Heti három edzés és egy felkészülési mérkőzés szerepel a programban. Az első két hétben az alap-állóképességen volt a hangsúly. A harmadik héten már a dinamikus láberő került előtérbe. Eddig három edzőmeccsen vagyunk túl, ami mind remekül szolgálta a felkészülésünket. Lesz jövés-menés a csapat háza táján, mind érkező mind távozó oldalon. Azonban amíg nincs konkrétan lezárva egy átigazolás, addig nem szeretnék róla nyilatkozni. A bajnoki rajtig még három hetünk van, addig még két felkészülési mérkőzésünk van. Keményen dolgozunk­, hogy jól sikerüljön a tavasz.

A Diósjenő ősszel tizenhárom pontot szerzett, mely a tizedik helyre volt elegendő.
– A felkészülést tisztességgel csinálja mindenki – kezdte Varga Gyula, a Diósjenő játékos-edzője. – A programban heti két edzés, öt gyakorlómérkőzés szerepel. A foglalkozásokon a létszám megfelelő, így hatékony munkát tudunk végezni a kis és nagy méretű műfüves pályánkon. A keretünkben nem történik változás­, nem tervezünk igazolni. Ha sérülés és egyéb elfoglaltság miatt nem lesznek játékosok az adott mérkőzésen, akkor sem kell aggódnunk, mivel huszonhárom ember áll a rendelkezésünkre­. Tisztességgel készülünk, reméljük, a bajnokságban kárpótolni fog minket a befektetett munka­. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában