Labdarúgás

2022.12.07. 13:14

Újabb kiválasztót tartott a Tehetségközpont: a legjobb nógrádi fiatalokat keresik

Az U11-es kiválasztót követően egy újabb korosztálynál próbálják összeszedni a megye legjobbjait az SBTC Tehetségközpont vezetői.

Nool

Forrás: sbtc.hu

Az U12-es korosztályban is sok fiatal közül válogatják ki, a megye legjobbjait, akik alkotják majd a Nógrád válogatott csapatát ebben a korosztályban, közölte az sbtc.hu oldal, valamint megszólalt felületükön Mohácsi László is, a Tehetségközpont meghatározó edzője.

Mohácsi László: – A hetekkel korábban életre hívott U11-es Nógrád megye válogatott kiválasztó program után, ezúttal az U12-es korosztálynak szervezett klubunk hasonló válogatót. A program célja ezúttal is, hogy felkutassuk az U12-es korosztály megyei tehetségeit, válogatott keretet alakítsunk ki belőlük, akiket ezt követően hazai és nemzetközi tornákon mérettessünk majd meg, ezáltal is magasabb szintre emelve a nógrádi focit. A hűvös idő ellenére is öt egyesületből – BSE Palóc Farkasok, Csécse, Kölyökfoci SE, Szécsény VSE, SBTC – érkeztek gyerekek a válogatóra, ahol egymással játszottak színvonalas mérkőzéseket. A program tovább folytatódik, akár már télen is, egy teremtorna keretében, de tavasszal mindenképpen ismét találkozik a keret újabb játékosokkal kiegészülve. Hajrá Nógrád!

Forrás: sbtc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában