Labdarúgás

2022.11.20. 15:22

Őszi bajnok a Mohora csapata

A megyei I. osztályban a 15. forduló mérkőzéseit rendezték meg szombaton. Az Unicum FC Mohora begyűjtötte a három bajnoki pontot, így megszerezte az őszi bajnoki címet.

Nool

A Mátraterenye (zöldben) begyűjtötte a három pontot a Héhalom otthonában

Forrás: Nool

Fotó: H.Cs.

Héhalom SE – Mátraterenye SE 1–4 (0–2)
Héhalom, 50 néző, vezette: Varga F. (Pál A.).
Héhalom SE: Fehér – Kolarovszki (Varju), Sróth, Tőzsér, Erdei – Baranyi R., Jakab (Farkas R.), Hajdú A., Nagy – Karmacsi (Lőrincz),  Baranyi G. (Molnár). Edző: Farkas Ferenc.
Mátraterenye SE: Csák – Oláh T., Bata, Földi, Domán – Znamecz (Horváth), Kovács (Láposi), Kerényi, Ajtai – Szeles, Kotroczó (Oroszi). Edző: Bujtár Tamás.
Gl.: Kamacsi, ill. Znamecz (2), Kotroczó, Oroszi. Sárga lap: Kamacsi. Jók: Nagy, Erdei Tőzsér, Baranyi, ill. Csák, Kotroczó, Domán, Znamecz.
Farkas Ferenc: – Sajnálhatjuk az első félidőben kihagyott helyzeteinket. Érdekes mérkőzés alakulhatott volna ki, ha mi szerezzük meg a vezetést. Nem sikerült, a kitűnő vendégek pedig kihasználták gyermeteg hibáinkat. Sikeresebb tavaszi folytatásban reménykedve kívánok megyénk minden csapatának jó pihenést a téli szünetre.
Bujtár Tamás: – Jobban kezdte a mérkőzést a hazai csapat, két-három komolyabb lehetőségük is volt, hogy gólt szerezzenek, Csák bravúrjaira volt szükség. Egy szerencsés góllal megszereztük a vezetést, majd egy szép támadás végén újabb találatot sikerült szerezni. Többet volt nálunk a labda, sok helyzetet kidolgoztunk, aminek köszönhetően megtudtuk nyerni a mérkőzést. A nagyon sportszerű hazai csapatnak további sok sikert kívánok a tavaszi folytatáshoz. Játékosaimnak gratulálok az őszi remek teljesítményhez.

Szendehely FC – Diósjenő SE 3–1 (2–0)
Szendehely, 100 néző, vezette: Urbán V. (Kiss T.).
Szendehely FC: Boda – Bera, Németh D., Pápai, Németh – Balogh M. (Török), Jele (Kiss), Szegvári (Douzi), Dancsó – Balogh Cs. (Hugyecz), Maczkó. Edző: Kovács Imre.
Diósjenő SE: Szaszovszki – Makkai, Haljárszki, Csabuda (Pincze), Monostori A. – Szunter, Bőgér Á. (Sebők), Varga Gy., Holman – Krajcsek (Bőgér D.), Monostori L. (Szemesi). Játékos-edző: Varga Gyula.
Gl.: Szegvári (2), Németh, ill. Varga Gy. Sárga lap: Szegvári, ill. Csabuda. Jók: Pápai, Németh Á., Dancsó, Maczkó, Jele, ill. Szaszovszki.
Kovács Imre: – Az első félidőben felszabadultan, ötletesen, lendületesen játszottunk és legalább hét-nyolc gólszerzési lehetőségünk is volt, melyek közül csupán kettőt sikerült a kapuba juttatnunk. Nagyon nagy mezőnyfőlényben voltunk. A szünet után ugyan növeltük az előnyünket, de „postafordultával” jött a válasz és innentől már kiegyenlítettebb lett a játék képe is. Gratulálok csapatom utolsó három mérkőzésen szerzett hét pontjához, a mai győzelemhez, valamint az őszi hatodik helyezéshez! A vendégeknek sikeres tavaszi folytatást kívánok.
Varga Gyula: – Az első félidőben véleményem szerint lesgólokat kaptunk, de ez nem von le a Szendehely érdemeiből semmit. Ez mellett volt két-három ordító helyzetük, amit kapusunk hárított. A második játékrészben csak kozmetikázni tudtunk az eredményen. Megérdemelt hazai győzelem született.

Pásztói SK – Építők KC 5–0 (3–0)
Pásztó, 100 néző, vezette: Lucián J. (Várallyay M., Sohajda L.).
Pásztói SK: Krajecz (Csuka) – Almási, Kelemen, Szőllősi (Csépe M.), Laczkó – Csépe P. (Dinka), Mladoniczki (Toldi), Csépe I, Tari – Kurcsik, Gazdag. Edző: Forgó Péter.
Építők KC: Csatlós – Menczel, dr. Dániel, Tőzsér (Kollár), Hranek – Percze, Német, Oláh Sz. (Palotai D.), Gál – Takács (Palotai M.), Alapi. Játékos-edző: Csatlós Tamás.
Gl.: Gazdag (3), Csépe I. (2). Sárga lap:   Kurcsik, ill. Hranek, Palotai M. Jók: Csépe I., Gazdag, Almási, Csépe P., ill. Német.
Forgó Péter: – Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Unicum FC Mohora – Bánk-Dalnoki Akadémia II. 1–0 (1–0)
Mohora, 100 néző, vezette: Csillik B.  (Szemesi Zs., Berki A.).
Unicum FC Mohora: Földi – Molnár K., Telek (Bartal), Rácz, Gál (Rados) – Szita (Hatala), Széles G. (Mátyás), Káposzta, Molnár T. – Széles B., Pistyúr (Dallos). Edző: Baranyi Tibor.
Bánk-Dalnoki Akadémia II.: Kupeczki – Felter (Fogarasi), Nguyen, Sándor, Szieber – Nagy, Horváth (Maszárik), Balogh, Szabó – Barát (Kincses), Márkus. Edző: Szász Jenő.
Gl.: Szita. Sárga lap: Nagy, Barát, Maszárik. Jók: az egész csapat, Szita Bence a mezőny legjobbja, ill. Balogh.
Baranyi Tibor: – Egy kulturált, jó felkészített csapat ellen sikerült az idei félév legjobb harminc percével megnyernünk a mérkőzést. Csapatomnak nagyon nagy gratuláció, míg a szimpatikus vendégcsapatnak sok sikert.

Szécsény VSE – Silver Tüzép-Karancslapujtő 0–2 (0–0)
Szécsény, 100 néző, vezette: Kovács M. (Dobsonyi L., Sipos R.).
Szécsény VSE: Csampa – Komár, Molnár, Gyenes, Mohácsi – Máté G., Kántor, Angyal, Szmolnik (Baranyi) – Gombár, Máté D. Edző: Csatlós Csaba.
Silver Tüzép-Karancslapujtő: Puporka D. – Zsély, Híves, Sulcz, Sándor – Gyetvai, Puporka R. (Czigler), Bonivárt (Tóth P.), Bozó (Romhányi) – Kovács, Tóth O. Játékos-edző: Romhányi Tamás.
Gl: Tóth O., Czigler. Sárga lap: Komár, Molnár, Mohácsi, Máté G., Gombár, Máté D., ill. Zsély, Sulcz, Bozó, Tóth O. Jók: Mohácsi, ill. Sándor, Sulcz, Tóth, Bonivárt, Czigler, Zsély.Romhányi Tamás: – Először is szeretném megköszönni Csatlós Csabának, hogy elfogadták a pályaválasztói jog felcserélését. Már az első félidőben is megkönnyíthettük volna a dolgunkat, ha a négy-öt nagy helyzetünkből legalább csak egyet berúgunk, de nem sikerült. A hazaiak nagyon lelkesen és jól zártak. Nekik dolgozott az idő. A második játékrészben a mezőnyfölényünk végre gólokkal is párosult, így ha nem is könnyen, de magabiztosan gyűjtöttük be az újabb bajnoki pontokat. Gratulálok a játékosainknak. A hazaiaknak sok sikert kívánok a továbbiakban.

Palotási SE – Érsekvadkerti SE 1–3 (1–1)
Palotás, 50 néző, vezette: Gecse Z. (Homoki G.).
Palotási SE: Dankó – Kotasz T. (Hegyi), Hadrik, Jambrich S., Sipos – Veres (Szabó), Hegedűs, Kotasz E., Jele (Kajzinger) – Szlobodnyik (Farkas), Tancsik. Edző: Bódis Barna.
Érsekvadkerti SE: Tóth – Gréczi, Balga L., Klinger, Dávid – Szenográdi, Szabó Lénárd, Benyó, Kovács – Cseri (Bella), Pistyúr. Játékos-edző: Szenográdi Péter.
Gl.: Jele, ill. Balga L., Klinger, Benyó. Sárga lap: Hadrik, Jele, Farkas, ill. Klinger, Kovács, Pistyúr. Jók: Tancsik, Jambrich S., ill. az egész csapat.
Bódis Barna: – Az őszi szezon utolsó mérkőzését jól kezdtük, agresszív és lendületes játékkal indítottunk, aminek hamarosan gól is lett az eredménye. Több lehetőségünk is volt, de nem tudtuk növelni az előnyüket. A széleken mögéjük tudtunk kerülni az ellenfélnek, ami ki is volt tűzve, ezen felül jó helyeken voltunk labdaszerzéskor. Aztán a szinte a semmiből kaptunk egy gólt, mert egy mélységből érkező játékost nem vettünk fel időben. Ez megzavarta a csapatomat, utána kapkodó lett a játék és ez nem tett jót a morálnak. A második félidőt is jól kezdtük, egyből egy nagy helyzetet sikerült kialakítani, de kimaradt. Nyomtuk az ellenfelet, voltak lehetőségeink, de nem sikerült előnybe kerülni. Az ellenfél viszont hosszan előre rúgott labdákból rendre veszélyt jelentett. Gólt is kaptunk sajnos ezekből, amire nem tudtunk már válaszolni.
Szenográdi Péter: – Amit ma kértem a srácokról azt szinte végig megvalósították. Viszont azt nem, hogy egy az egyben a kapussal szemben be kéne lőni a helyzetet. Öt-hat ilyen volt és ezt mind elrontottuk, de ma bizonyítottak a fiúk. Megmutatták, hogy nem ott van a helyük ahol a táblázat mutatja. Összességében megérdemelten nyertünk. Gratulálok a fiúknak!

Berkenye SE – Bátonyterenyei TC 4–1 (2–0)
Berkenye, 100 néző, vezette: Kis Zs. (Boda V., Horváth S.).
Berkenye SE: Rácz – Mátyás (Greff), Rottek, Rusvay, Less – Fábri (Szandai), Hesz (Schlenk), Földvári, Balga B. – Debre G., Pécsi. Játékos- edző: Rusvay Gergely.
Bátonyterenyei TC: Zsignár – Ivánfy, Csonka (Lengyel), Rátóti, Bakos – Myszor, Sasvári (Buzás), Kiss, Berki Sz. (Oláh) – Almási, Bellér. Edző: Berki Krisztán.
Gl.: Balga B. (3), Fábri, ill. Almási. Sárga lap: Mátyás, Rottek, Fábri, Földvári, Debre G., ill. Myszor, Almási. Jók: Balga a mezőny legjobbja, Fábri, Debre G., Rottek, Földvári, Hesz, ill. Ivánfy, Kiss, Rátóti.
Rusvay Gergely: – Az első félidőben magabiztosan játszottunk és két gólos előnyre tettünk szert,amit növeltünk is a második felidő elején,aztán az ellenfél büntetőből szépitett ami kicsit megzavarta a fejeket,de a végen bebiztosítottuk a győzelmet.
Berki Krisztián: – Először is köszönöm Berkenye csapatának, hogy később tudtunk kezdeni. A végére elfáradtunk , főleg fejben. Van még egy kupamérkőzésünk amire még össze kell, hogy kapjunk magunkat, mert minden jó ha jó a vége. Gratulálunk a Berkenye csapatának, további sikereket a folytatásban.

Szabadnpos: SBTC.

Góllövőlista élcsoportja
26 gólos: Tarlósi Milán (SBTC). 18: Szita Bence (Unicum FC Mohora). 17: Bocsi Benjámin István (Pásztó).12: Kovács Erik (Mátraterenye). 10: Angyal Krisztofer Dominik (Szécsény). 9: Alapi Gábor (Építők KC), Szeles Patrik (Mátraterenye). 8: Gazdag Bálint (Pásztó), Nagy Máté Xavér (SBTC), Pál Gergő (Karancslapujtő), Szegvári Tibor (Szendehely).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában