Labdarúgás

2022.10.03. 18:02

Még mindig mély kútban szenved a Bánk

A tizenegyedik fordulóval folytatódott az NB III. osztály, Közép csoportjának megmérettetése.

H. H.

A Bánk (fehér) csapata nem tudott pontokat szerezni hazai pályán

Forrás: mtkbudapest.hu

Fotó: Toman Antal

NB III. osztály, Közép csoport, 11. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia – MTK Budapest II. 1-4 (0-2)

Berkenye, 100 néző, vezette: Vinter B. (Balla L., Tóth Á.). Bánk: Zima – Frey (Bokros 46.), Cseri, Takács, Haffner (Márkus 65.) – Sápi (Szentpéteri 65.), Darabont, Kócsa (Héjjas 79.), Kiss – Haronisz, Józsa (Széchenyi 79.). Vezetőedző: Tábori Ákos. MTK II.: Velicskó – Amedome, Kovács M., Miknyóczki, Molnár Á. (Vasvári 78.) - Merényi, Barkóczi (Szőke 78.), Bene, Matvijiv (Vidnyánszki 53.) - Zuigéber (Törőcsik 62.), Horváth A. (Balogh B. 78.). Vezetőedző: Horváth Dávid. Gól: Cseri (68.), illetve Zuigéber (2 – 21.,33.), Vidnyánszki (57.), Barkóczi (75.). Sárga lap: Haronisz, Bokros, illetve Barkóczi.

Roppant nehéz körülmények között, rendkívül felázott pályán kezdődött a találkozó és a viszonyokhoz kezdetben a bánkiak alkalmazkodtak jobban, tetszetős támadásokat vezettek, igaz, még a legnagyobb lehetőségek is kimaradtak. Ahogy szokás, ezt a fővárosi kék-fehérek tartalék alakulata alaposan megbosszulta, mert a fiatal csatár, Zuigéber viszonylag gyors egymásutánban kétszer is betalált Zima hálójába.

Szünet után sok energiát mozgósítottak a házigazdák a szépítés érdekében, de ismét ők fizettek rá, az éppen néhány perce a gyepre lépett Vidnyánszki tovább növelte az MTK előnyét. Ugyan Cseri pontos befejezése jóvoltából közelebb férkőztek a nyugat-nógrádiak, de nem sokáig örülhettek ennek, mert a nagy kedvvel focizó Barkóczi beállította a végeredményt.

Tábori Ákos: ismét két olyan gólt kaptunk, ami bőven elkerülhető lett volna. Ziccereket alakítottunk ki, de ahogy a futball örök szabálya mondja, amit nem rúgsz be, megteszi az ellenfél. Onnan pedig már nagyon nehéz a visszakapaszkodás, ez most nekünk sem jött össze.

Horváth Dávid: elsősorban a pályához kellett alkalmazkodnunk, mert néhány helyen mocsárszerű állapotok uralkodtak. Szerencsére a fiúk felülkerekedtek minden kellemetlenségen, összeszedetten, koncentráltan játszottak, ami a helyzetek értékesítésénél egyértelműen megmutatkozott. Összességében ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában