Labdarúgás

2022.09.10. 07:56

A Balassagyarmat és a Bánk-Dalnoki is idegenben lép pályára - sportműsor

A sorsolás csalafintaságának köszönhetően ezen a hétvégén, az NB III. Közép csoportjában a 8. fordulóban mindkét Nógrád megyei csapat idegenben lép pályára, ugyanakkor egyértelmű győzelmi reményekkel kel útra a balassagyarmati és a bánki gárda.

Nool

A Bánk (feketében) és Balassagyarmat csapata is bízik a sikerben

Forrás: Nool

Fotós: Hegedűs Márk

Újpesti FC II. (11.) - Balassagyarmati VSE (6.)
Szokatlan időpontban, matiné jelleggel mérkőzik a fővárosban vasárnap az Ipoly-parti legénység. A negyedik kerületi lila fehérek utánpótlás gárdája eddig nem kápráztatta el a rajongóit, mi több, a bánkiak felett aratott kínkeserves győzelmet követően vezetőedzőjük, Mundi Viktor igen szomorúan nyilatkozott, mondván nem azt várta tanítványaitól, amit akkor tapasztalt a kétszer negyvenöt perc során. A balassagyarmatiak bezzeg igen jó „passzban” vannak, azaz nem döcög a szekerük, mi több, hetek óta nem rezdült meg Iváncsics Alex hálója, ami jelzi, kifejezetten eredményesen zár a védekezés, az ellenfél támadói ritkán kerülnek a tizenhatos vonalon belül helyzetbe.
Nagy Tibor, a Balassagyarmati VSE vezetőedzője:  – Nem jelent számunkra komolyabb nehézséget, hogy korai időpontban kell játszanunk, hiszen rendszeresen edzünk délelőttönként. Elszántan készülünk, szeretnénk folytatni eddigi remek sorozatunkat, és őszintén bízom benne, a lehetőségeinket kellő számban ki tudjuk használni. Szerencsére nincs beteg és sérült ember a keretünkben.

Pécsi TE-PEAC (14.) - Bánk-Dalnoki Akadémia (19.)
Az egész harmadosztályú mezőny egyik legszerencsétlenebb együttesének számítanak a bánkiak, hiszen hiába küzdenek-hajtanak, ha eddigi mutatójuk mindössze egyetlen pont a táblázaton. Ezúttal igen messzi túra vár rájuk, hiszen Pécsen lesz fellépésük.
Balog Zsolt, a Bánk-Dalnoki Akadémia vezetőedzője:  – Csak igen kevés ismerettel rendelkezünk a PTE csapatáról, de beszereztünk videófelvételt, így némi elképzelést kialakítottunk róluk. Hallottuk, hogy többen a Kozármislenyben is megfordultak közülük, gyors, „játszós” focit művelnek, de semmiképpen sem vagyunk esélytelenek. Kimondottan örülnék, ha végre túllépnénk a saját árnyékunkon és elkezdenénk intenzívebben gyűjtögetni a pontokat. Vasárnap itt erre a kiváló alkalom.

 

Hét végi sportműsor

 

Szombat

Labdarúgás
Megyei I. osztály: Mátraterenye – Pásztó, 11 óra, Palotás – Bánk-Dalnoki LA II., Bátonyterenye – Diósjenő, Szécsény – Építők KC, SBTC – Berkenye, Unicum FC Mohora – Érsekvadkert, 16 óra.
Megyei II. osztály: Mátramindszent – Karancsalja, Szügy – Mihálygerge, 16 óra.
Megyei III. osztály. Nyugati csoport: Dejtár – Legénd-Nézsa, Kétbodony – Tereske, 16 óra.

Kézilabda 
NB I/B., férfiak: Csépe Salgótarjáni SKC – Kecskeméti TE-Piroska szörp, 18 óra.
NB II. Észak csoport, férfiak: Balassagyarmati Kábel SE – Bp. Honvéd SE, 19 óra.
NB II. Északkeleti csoport, nők: Hajdúnánás SK – Csépe Salgótarjáni SKC, 17 óra.

Lovassport
5. Kazári Lovastusaverseny, 9 óra.

Vasárnap

Labdarúgás
NB III. Közép csoport: Újpest FC II. – Balassagyarmati VSE, 11 óra, Pécsi TE-PEAC – Bánk-Dalnoki LA, 16 óra.
Megyei I. osztály: Héhalom – Karancslapujtő, 16 óra.
Megyei II. osztály: Ka­rancs­la­puj­tő II. – Balassagyarmati SC, Tar – Varsány, Galgagyörk – Mátraverebély, 16 óra.
Megyei III. osztály. Keleti csoport: Nógrádsipek – Karancsberényi VSFC, 13 óra, Vizslás – Kazár, Nagylóc – Bátonyterenye II., Felsőtold – Cered, Ecseg – Nógrádmegyer, Somos-MTSE II. – Rimóc, 16 óra.
Megyei III. osztály. Nyugati csoport: Nőtincs – Felsőpetény, Patak – Keszeg, Érsekvadkert II. – Ipolyszög, Bernecebaráti-K. – Rétság, 16 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában