Labdarúgás

2022.08.22. 10:23

Nem látszik rajtuk a kor, Pilinybe látogattak a Fradi öregfiúk

A hajdani népszerű futballistákból álló Ferencvárosi Torna Club öregfiúk csapata Szent István napján a Nógrád megyei Pilinyben lépett pályára.

Nool

A csapatok közönségszórakoztató mérkőzést játszottak a pilinyi gyepen

Forrás: Beküldött

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően ezúttal is zöld-fehér szerelést húztak az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, egykori honi gólkirályt, sőt, egy 1975-ös KEK-fináléban szerepelt labdarúgót is láthattak a nézők. Az FTC küldöttsége már jóval az ünnepi mérkőzés előtt Pilinybe érkezett, hogy kisebb és nagyobb ajándékokkal, valamint a klubot népszerűsítő szóróanyagokkal kedveskedjenek a szurkolóknak. Ezután volt idő közös fényképek készítésére, továbbá autogramosztásra is a nógrádi Fradi-ünnepen. 

A mérkőzést kispályán, 2x20 perces játékidővel rendezték meg, amelynek a játékvezetője Homoki Gábor volt. A Fradi mindkét félidőben egyaránt két-két gólt szerzett, a hazai pilinyiek a második félidőben Lőrik révén szépítettek, így kialakítva a 4–1-es vendég sikert. A gálamérkőzést követően a két csapat együtt ünnepelte Szent István napját egy jó hangulatú „harmadik félidő” keretén belül. 

A Ferencvárosban pályára lépett többek között: Keller József, Mucha József, Fischer Pál, Szenes Sándor, Bojan Lazic, Fehér Ádám, Holló Richárd, Máté Csaba. A csapatvezetőjük Bánki József volt. 

A Piliny játékosainak névsora: Varga Kristóf, Varga László, Varga Gábor Zoltán, Kovács Gergely, Lőrik Szabolcs, Lászlók Csaba, Csőke Nándor, Berki Máté, Gyetvai József, Kecskés Imre, Lehoczki Máté, Oláh Dániel, Lehoczki Erik.

Címkék#FTC#Fradi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában