Labdarúgás

2022.06.05. 14:29

Nógrádi gyerekek is átélték a csodát - így szurkoltak a magyar válogatottnak (fotók)

Nógrád megyei gyerekek is szurkoltak szombaton a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája nyitómérkőzésén.

Nool

Forrás: Beküldött

Mint arról korábban beszámoltunk szombaton a Puskás Arénában 30 ezer, 14 éven aluli gyerek előtt a magyar válogatott 1-0-ra legyőzte az Európa-bajnoki ezüstérmes angol csapatot a Nemzetek Ligája A divíziójának nyitófordulójában. A győztes találatot Szoboszlai Dominik szerezte a 66. percben.

Ennek a gólnak örülhettek a nógrádi gyerekek is, akik több százan keltek útra a szombati Magyarország-Anglia zártkapus meccsre. A csaknem harmincötezer gyermek között szűkebb hazánkból több általános iskola és sportegyesület növendékei is a lelátón szurkolhattak. Többek között a Szécsényi VSE, a balassagyarmati Palóc Farkasok utánpótlás csapata, az érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola és a csécsei Fráter Erzsébet Általános Iskola diákjai, valamint a nógrádi iskolások is részt vettek a rendezvényen.  

A Palóc Farkasok utánpótlás csapata | Beküldött fotó

Egy biztos, a gyerekeknek egy életre szóló élményben volt részük a Puskás Arénában, hiszen a magyar válogatott hatvan év után világszenzációt aratott. 

Facebook | Szécsény VSE
Az érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola növendékei | Beküldött fotó
Facebook | Varga Richárd Nógrád község polgármestere
A Szécsény VSE három korosztályából 43 gyermek élte át extázisban a történelmi győzelmet | Beküldött fotó
A csécsei Fráter Erzsébet Általános Iskola tanulói | Beküldött fotó

Várjuk fotóitokat a [email protected] címre, ha a ti csemetétek is ott szurkolt a szombati bravúros győzelemnél a lelátón!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában