X. Salgó Fight Night

2022.05.15. 11:25

Profi harcosok lepik majd el a salgótarjáni ringet

Május 21-én, szombaton rendezik meg a jubileumi, X. Salgó Fight Night küzdősport gálát, ahol hazai versenyzők is kötelek közé lépnek majd.

Bakos László

Gőzerővel készülnek a tarjániak is (balról): Korbely Imre, Danyi Dominik, Kövesi Tibor edző, Selmeczi Dániel, Bozók Benedek, Szarvas Balázs és Galamb István

Forrás: Beküldött

A koronavírus-járvány miatt legutóbb 2019 őszén rendezték meg a népszerű gálát, de még mindig sokan emlékezhetnek az akkori címmeccsre. Idén is igazi különlegesség lesz a főmérkőzés, egy 5x3 perces full muay thai meccsen csap majd össze Radics Róbert és Hegedüs Márk. Mindketten harcoltak már a városi sportcsarnok ringjében, de azóta sokat fejlődtek, és külföldi tapasztalatokkal térnek vissza a nógrádi megyeszékhelyre. 

A Kövesi Tibor vezette Salgó Fight SE (SFSE) számos bajnokot, és kiválló, rutinos harcost hívott meg a gálára, amire összesen 12 összecsapást írtak ki, ebből négy női mérkőzés lesz. A hölgyek közül az SFSE színeiben húz kesztyűt Bélik Tímea, aki már számos rangos cím birtokosa. Csapattársa, az amatőr muay thai bajnok Danelovszky Vanda élete első profi meccsére készül, csakúgy mint a harmadik salgótarjáni, Selmeczi Dániel. Utóbbi fiatalember nemrég töltötte be a 18. életévét, de máris egy K1 bajnoki cím büszke tulajdonosa. Az MMA-ban rutinos Korbely Imre is élete első profi K1 meccsét fogja vívni az esti gálán, Koczka Bernát tanítványa a Pásztó ZMDHE versenyzője.

A délutáni amatőr összecsapások 13 órakor kezdődnek, itt is számos hazainak szurkolhatunk majd, a tervek szerint az SFSE színeiben küzd öt junior és egy felnőtt versenyző. 18 órától pedig a profikat szólítják a kötelek közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában