Mérkőzések

2022.05.04. 12:17

Nógrád megye mindkét NB III-as labdarúgócsapata idegenben áll pályára szerdán

A Balassagyarmati VSE Budapestre, a Salgótarjáni BTC Törökszentmiklósra látogat szerda délután az újabb pontok reményében.

Nool

A BVSE (világosban) április 17-i hazai pályán megtartott mérkőzésén is eredményesen szerepelt

Forrás: NMH/Hegedűs Márk

Fotó: Hegedus Mark

A Balassagyarmati VSE a Ferencváros II-höz látogat szerdán, a 15 órától kezdődő mérkőzést Budapesten, a Népligeti Sportcentrumban játsszák. A 34. fordulóban megrendezett meccset a harmadosztály Közép-csoportjában vívja egymással a két együttes. A Honvéd II-vel szembeni legutóbbi döntetlen mérkőzés után a mai egy fontos győzelem lenne a gyarmatiaknak. A házigazda Ferencváros II. jelenleg a táblázat 10. helyén tanyázik, az öt meccs óta veretlen Balassagyarmati VSE pedig a dobogó 2. helyén várja a folytatást.

Újabb fontos csata vár a Salgótarjáni BTC focistáira szerda délután 17 órától a Törökszentmiklósi FC-Veteriner otthonában. A Diósgyőr II-től elszenvedett vereség után a szerdai egy újabb komoly erőpróba lesz a harmadosztály Keleti-csoportjában. A 34. forduló mérkőzését május 4-én, tehát ma 17 órától játsszák a törökszentmiklósi Sporttelepen. A házigazda törökszentmiklósi gárda jelenleg a tabella utolsó, azaz 20. helyén áll, míg a salgótarjáni csapat három pozícióval és öt bajnoki egységgel előzi meg őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában