Labdarúgás

2022.05.15. 21:15

Magabiztosan nyert a Palotás és a Karancslapujtő csapata a hétvégén

Három sima győzelemmel, továbbá egy igen nagy meglepetéssel folytatódott hétvégén a megyei I. osztály pontvadászata.

NMH-összeállítás

A Palotás SE (kék mezben) gyűjtötte be a három bajnoki pontot a szomszéd települések rangadóján

Forrás: Beküldött fotó

Fotó: Illes_Gy.

Megyei I. osztály, 28. forduló: 
Héhalom SE – Palotás SE 0–5 (0–3)

Héhalom, 110 néző. Vezette: Urbán V. (Szász K., Varga P.) 

Héhalom: Fehér – Sróth, Sándor, Hajdú A., Baranyi (Farkas R.), Gyuriska, Nagy, Hajdú J., Farkas P. (Bangó), Odler, Hegedűs (Hajdu N.). Edző: Farkas Ferenc. 

Palotás: Dankó (Hepp) – Hegedűs, Hadrik (Szabó), Sipos, Kotasz E., Kurcsik (Kajzinger), Mladoniczki (Szlobodnyik), Tóth, Veres (Fera), Jambrich S., Török. Edző: Bódis Barna. 

Gólok: Jambrich S. (23., 44.), Veres (26.), Szabó (69.), Török (86.)

Sárga lap: Sándor, ill. Kajzinger

Jók: Sróth, Odler, Hajdú J., ill. az egész csapat. 

Farkas Ferenc, a héhalmi gárda edzője: – Köszönöm a vendégcsapat sportszerű hozzáállását a korábbi kezdéshez! A mérkőzésen próbáltunk méltó ellenfelei lenni egy tőlünk nagyságrendekkel jobb csapatnak. Ez részben sikerült, hiszen volt tartásunk, szervezettek voltunk. Amikor már alábbhagyott a koncentrációnk, elkerülhető gólokat kaptunk. Sajnos nem sikerült pótolni a hiányzó játékosainkat. Nem lehetek elégedetlen, bár alakulhatott volna szorosabban is az összecsapás, de le a kalappal a játékosaim előtt. Ez volt az utolsó hazai meccsünk, megköszöntem a csapatnak, hogy tisztességgel végigjátszottuk ezt a keservesen nehéz szezont. Ez volt tőlünk a legnagyobb bravúr. 

Bódis Barna, a palotási csapat edzője: – Egy jó minőségű pályán a mérkőzést végig irányítva, periódusonként jó játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Végig motivált volt a csapat, ami külön öröm számomra. További sok sikert kívánok a hazai csapatnak! 

Pásztó SK – Szécsény VSE 4–0 (1–0)

Pásztó, 120 néző. Vezette: Tősér D. (Strehó E., Szűcs M.) 

Pásztó: Krajecz – Kelemen, Lipták (Molnár B.), Almási (Molnár M.), Molnár E., Laczkó (Csépe I.), Holtner, Szőllősi (Racskó), Békési (Sipkó), Rátóti, Csépe R. Edző: Forgó Péter

Szécsény: Oláh – Pityi (Máté G.), Molnár Gy., Csuka, Babka, Gyenes (Szabó, Szintai), Bene, Máté D., Mohácsi (Horváth), Gombár, Szmolnik (Szerémi). Edző: Langa Attila. 

Gólok: Csépe R. (62., 73., 79.), Rátóti (24.)

Sárga lap: Lipták, Molnár M., ill. Szabó, Csuka

Jók: Kelemen, Holtner, Rátóti, Molnár E., Csépe R., ill. Molnár Gy., Csuka, Bene, Mo­hácsi

Forgó Péter, a pásztói gárda edzője: – Úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk, bár a játékban még akadtak hibák. A második félidőben sikerült dominálni a meccset. 

Langa Attila, a szécsényi csapat edzője: – Az első félidőben rossz játékkal, de tartottuk magunkat, és csak egy szerencsétlenséget követően kaptunk gólt. A szünetben megkapták a kellő fejmosást a srácok, és a fordulás után ennek megfelelően jól is kezdtük a második játékrészt. Szépen hoztuk ki a labdákat, pofásan építettük a támadásainkat, és benne volt a mérkőzésben az egyenlítésünk. Sajnos fejben elfáradtunk, és ismét belehibáztunk, amelyet követően a Pásztó minden ezt követő hibánkat is kihasználta, de még az asszisztensét is, így megérdemelt győzelmet arattak. Egy pozitívum, hogy már legalább létszámban bőséggel megvoltunk. Az utolsó két mérkőzésen próbálunk pontszerzésekkel búcsút inteni ennek a szezonnak.

Berkenye SE – Bánk-Dalnoki Akadémia 2–1 (2–0)

Berkenye, 130 néző. Vezette: Kovács M. (Nagy S., Pál A.) 

Berkenye: Földvári – Kántor, Mravik, Szandai, Keresztes, Illés, Pécsi (Horváth), Rottek, Mátyás, Greff (Porvay), Less (Hesz). Játékos-edző: Rusvay Gergely

Bánk: Isztolyka (Darázs) – Miskei (Szentpéteri), Seres, Csikós, Cseri, Érczkövi (Kuklis), Katona, Kiss, Fekete O., Leandro, Tóth. Edző: Helm András

Gólok: Less (1.), Mátyás, 30., (büntetőből), ill. Csikós (89.)

Sárga lap: Mravik, ill. Seres, Fekete O., Helm A. (kispadon)

Kiállítva: Rottek (65.)

Jók : az egész csapat, ill. Leandro, Csikós, Seres 

Rusvay Gergely, a berkenyei gárda edzője: – Óriásit küzdött a csapat, és összességeben megérdemelten nyertünk! Az első félidőben jól játszottunk, aztán a 65.percben a kiállítás után beszorultunk, de hősiesen kivédekeztük a hátralévő időt! Hatalmas győzelem és óriási gratuláció a srácoknak! A Bánknak gratulálok a fantasztikus szezonjukhoz, és sok sikert kívánok nekik a magasabb osztályban! 

Helm András, a bánki csapat edzője: – Sajnos ezen a mérkőzésen több játékosom is nagyon dekoncentrált volt, és nem volt meg a játékunk. Várható volt, hogy ilyen teljesítménnyel nem sikerül majd nyernünk, de szerencsére ez nem egy nagyobb téttel bíró összecsapáson jött ki. A Berkenye jól játszotta a játékát, és összességében teljesen megérdemelten nyertek, gratulálok nekik. 

Silver Tüzép Karancslapujtő – Építők KC6–0 (3–0)

Karancslapujtő, 130 néző. Vezette: Gecse Z. (Csillik B., Dobsonyi L.) 

Karancslapujtő: Kanyó – Romhányi, Sándor, Zsély (Pingiczer), Stark (Laczkó), Kovács, Oláh, Gordos, Racs (Bodor), Kerek, Pál (Banka K.). Játékos-edző: Romhányi Tamás

Építők : Harmat – Tőzsér G., Hranek, Német, Oláh F. (Takács), Percze, Oláh Sz. (Berki), Baranyi (Fésűs), Oláh Á. (Kollár), Nagy (Tőzsér L.), Alapi. Játékos-edző: Csatlós Tamás

Gólok : Pál (31., 44., 62., 68., 74.), Zsély (3.)

Sárga lap: Bodor, ill. Oláh F. 

Jók : Kerek, Sándor, Stark, Zsély, Pál a mezőny legjobbja, ill. Német

Romhányi Tamás, a karancslapujtői gárda edzője: – Ezen a mérkőzésen sikerült megtartani az esélyt arra, hogy még elérjük a dobogót. Úgy érzem megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a játékosaimnak! Készülünk a következő meccsre. A vendégeknek és Csatinak pedig további sok sikert kívánok! 

Csatlós Tamás, az Építők edzője: – Gratulálok az ellenfélnek a megérdemelt győzelemhez! A héten sajnos többen mással foglalkoztak, ezért várható is volt ez az eredmény. Mi akkor tudunk eredményesek lenni, ha egész héten odafigyelten készülünk. Remélem, mindenki magába néz, és jövő héten javítunk. 

Szabadnapos: Mátraterenye SE, Unicum FC Mohora. 

Nőtincs SE – Diósjenő SE 3–3 (1–1) 
Nőtincs, 100 néző, vezette: Nyerges K. (Homoki G., Szolik M.)

Nőtincs SE: Bajkán – Németh D., Nógrádi (Petrik), Dancsó, Magos – Maczkó, Nagy, Németh Á., Bera – Bánáti, Szunter. Edző: Nyikos József. 

Diósjenő SE: Filip – Haljárszki, Monostori A., Dudás, Pálinkás – Bőgér D., Holman, Sebők (Szemesi), Krajcsek (Benkocs) – Durján (Csabuda), Monostori L. (Varga Gy.). Játékos-edző: Holman József. 

Gólok: Szunter (2), Nógrádi, ill. Dudás, Bőgér D., Monostori A. 

Sárga lap: Pálinkás

Kiállítva: Csabuda (89.). 

Szendehely FC – Érsekvadkerti SE 3–5 (1–1) 
Szendehely, 100 néző, vezette: Strehó E. (Boda V., Pál A.)

Szendehely FC: Kőhegyi – Budai (Kiss), Török, Hugyecz (Veisz), Virsinger – Jele, Németh, Douzi, Szegvári – Ordasi, Salánki (Balogh). Edző: Kovács Imre. 

Érsekvadkerti SE: Tóth – Varga M., Balga L. (Szenográdi), Varga F. (Vachó), Gyenes – Terenyei, Benyó, Gréczi (Bozsó), Bódis (Cseri) – Keresztes (Szabó Lénárd), Dávid. Játékos-edző: Szenográdi Péter.

Gólok: Jele, Szegvári, Veisz, ill. Dávid (2) Terenyei (2), Benyó. 

Sárga lap: Török, Hugyecz, Douzi, Ordasi, ill. Varga F., Terenyei, Bozsó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában