Kézilabda

2022.04.02. 10:09

Idegenben játszanak hétvégén a Nógrád megyei kézilabdások

Idegenben lépnek pályára hétvégén a Strandépítők csapatai. A férfiak a PLER, míg a nők a Heves gárdája ellen szerezhetnek újabb bajnoki pontokat. Vasárnap a Kábel SE szintén idegenben játszik majd: a Budakalászi SC-vel csapnak majd össze.

NMH-összeállítás

A Strandépítők (kék) férficsapata a fővárosban lép szombat este pályára

Forrás: Hegedűs Márk/NMH Archívum

Fotó: Hegedus Mark

NB I/B, férfiak, rájátszás, felsőház 2. forduló: PLER Budapest (4) – Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC (6.)

Budapest, Sportkastély – szombat, 18 óra
A rájátszás felsőházi, sikertelen hazai nyitányt követően, a PLER Budapest gárdájához látogat a Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC férficsapata. 


Bíró Balázs, a Csépe Salgótarjáni KC edzője: – Elemeztük a Tata elleni vereséget, és láttuk, hogy apróságok hiányoztak ezúttal a pontszerzéshez. Tanulva a hibákból, illetve felkészülve a soron következő ellenfélre, igyekszünk meglepetést okozni a PLER otthonában, akik súlyos vereséget szenvedtek a hétvégén Cegléden. Nagy tempójú meccs lesz, amelyből remélem, mi jövünk ki majd jobban a végén. 

NB II., nők, Észak-keleti csoport, 17. forduló: Juventus-Panoráma Hevesi SE (9.) – Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC (5.)

Heves, Városi Sport- és Rendezvénycsarnok – szombat, 16 óra
A múlt heti elmaradt mérkőzés okozta kényszerszünetet követően, újra idegenben lépnek pályára a strandépítős lányok a Heves együttese ellen. 


Soós Péter, a Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC edzője: – Az elmúlt héten játék nélkül szereztük meg a két pontot, jobban örültünk volna, ha a pályán harcoljuk ki a győzelmet, de a halasztást nem tudtuk volna megoldani probléma nélkül. Ezúton kívánom a Vitkának, hogy minél előbb tudjanak újra pályára lépni, és jobbulást kívánok mindenkinek, akit érint. Hevesre látogatunk a hétvégén. Az ellenfelünk jelenleg jó formát mutat, léptek is folyamatosan előre az elmúlt félévben. Ezen a mérkőzésen már kiharcolt játékkal szeretnénk győzni, valamint elérni azt, hogy a csapat magabiztosan tudja lejátszani a hátralevő fordulókat. 
 

NB II., férfiak, Északi csoport, 17. forduló:

Budakalászi SC – Balassagyarmati Kábel SE

Szentendre, Ferences Sportcsarnok – vasárnap, 17 óra

Múlt héten fölényes győzelmet aratott a balassagyarmati Kábel SE idegenben a Pilisvörösvári KSK csapatával szemben. A csoport soron következő mérkőzését vasárnap délután vívja a gyarmati gárda ismét idegenben, ezúttal a Budakalászi SC ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában