Labdarúgás

2022.03.06. 14:25

Három nógrádi együttes is otthon tartotta a pontokat megyei I. szombati mérkőzésein

Három mérkőzést rendeztek szombaton a megyei I. osztály, 18. fordulójában. Otthonában diadalmaskodott a Palotás, a Berkenye és a Mohora.

NMH Összeállítás

Fotó: Illes_Gy.

Megyei I. osztály, 18. forduló:

Palotás SE – Szécsény VSE 2–0 (1–0)Palotás, 70 néző.

Vezette: Boda V. (Szász K., Pál A.)

Palotás: Dankó – Kotasz E., Sipos, Mladoniczki, Kurcsik (Jambrich I.), Hadrik, Veres (Hegyi), Jambrich S., Tóth (Kotasz G.), Szabó (Ocsovszki), Török (Fera) 

Edző: Bódis Barna

Szécsény: Csampa – Komár, Mohácsi, Molnár, Babka, Lőrik, Bene, Csuka, Máté D. (Pityi), Gombár, Szmolnik (Szabó, Rigó)

Edző: Langa Attila

Gólok: Szabó (28.), Török (77.)

Sárga lap: Tóth, Csuka 

Jók: Török, Jambrich S., Kotasz E., Sipos, ill. Máté D., Babka, Gombár, Bene, Lőrik

Bódis Barna, a Palotás SE edzője: – Az első félidő elején próbáltuk az ellenfél térfelén a támadásokat felépíteni, de ehhez nem kedvezett a pálya talaja és pontatlanok voltak az átadások, így inkább rögzített helyzetekből alakultak ki helyzeteink. Az első gólunk is egy szabadrúgás után kipattanóból született. A védekezésünk jól működött, csak nehézkes volt a támadásépítésünk. A második félidőben is több helyzetünk volt, végig domináltunk tulajdonképpen az egész mérkőzésen. Egy szép egyéni cselsorozat után megszereztük a második gólt is, amivel végleg eldőlt a mérkőzés. További sok sikert Langa Attila csapatának.

Langa Attila, a Szécsény VSE edzője: – Végre szervezetten és kombinatívan játszottunk, szépen hoztuk ki a labdákat. Türelmesen építettük a támadásainkat, de nehezen tudtunk a hazaiak mögé kerülni, mert nagyon jól zárták a területeket. Egy szabadrúgást követően lecsorgó labdából megszerezték a vezetést, amelyet követően nagyobb erővel próbálkoztunk, de nem sikerült egyenlítenünk, majd megkaptuk a második gólt is. Összességében sok pozitívuma volt a mai meccsnek a jövőre nézve még akkor is, ha egy pontot érezhetően akár elcsíphettünk volna. Gratulálok a rutinosabb Palotásnak, valamint sok sikert kívánok nekik, mi pedig készülünk a következő mérkőzésünkre.

Berkenye SE – Mátraterenye SE 3–1 (2–1)Berkenye, 120 néző.

Vezette: Gecse Z. (Chikán P., Dobsonyi L.)

Berkenye: Debre – Szandai, Földvári, Keresztes, Hegedűs (Horváth), Illés, Mátyás, Rottek, Bábik (Kántor), Greff (Hesz), Fábri (Balázs)

Játékos-edző: Rusvay Gergely

Mátraterenye: Oláh Tibor – Oláh Teofil, Miklós, Földi, Kerényi, Bartha (Kotroczó), Oláh Á., Ajtai, Szeles, Domán (Bozó), Kovács (Znamecz)

Játékos-edző: Bujtár Tamás

Gólok: Greff (21.), Fábri (45.), Mátyás (68.), ill. Szeles (4.)

Sárga lap: Mátyás, Fábri, Hesz, ill. Földi, Bartha

Jók: az egész csapat, ill. Földi

Rusvay Gergely, a Berkenye SE edzője: – Megfelelő létszámmal tudtunk készülni a nagyon erős Mátraterenye ellen. Az első tíz percet leszámítva végig koncentráltan, fegyelmezetten és nagy akarattal játszottunk, akár még több góllal is nyerhettünk volna, ha nem véd bravúrosan az ellenfél kapusa. Gratulálok a srácoknak és a Mátraterenyének sok sikert kívánok a továbbiakban!

Bujtár Tamás, a Mátraterenye SE edzője: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen rögtön az elején egy remek támadás után megszereztük a vezetést. Érthetetlen módon, mintha minket zavart volna meg a korai gól, a hazai csapat sokkal nagyobb nyomást helyezett ránk és két pontrúgásból még a szünet előtt fordítottak. A második félidőben mindent egy lapra feltéve próbáltunk egyenlíteni, de sajnos egy kontratámadás után mi kaptunk gólt. Gratulálok a Berkenyei csapatnak a győzelemhez, megérdemelten tartották otthon a három pontot!

Unicum FC Mohora – Silver Tüzép Karancslapujtő 3–2 (2–2)Mohora, 130 néző.

Vezette: Szigetvári M. (Varga L., Derda D.)

Mohora: Földi – Molnár, Széles B., Bartal (Rados), Gál, Szita, ifj. Mátyás Zs., Káposzta, Lavkó, Pistyúr, Széles G. (Hugyecz)

Edző: id. Mátyás Zsolt

Karancslapujtő: Bajnai (Kanyó) – Romhányi, Pingiczer, Cseh, Stark, Kovács, Oláh, Banka, Czigler, Kerek, Pál

Játékos-edző: Romhányi Tamás

Gólok: Szita (37., 45., 46.), ill. Pál (9.), Kerek (20.)

Sárga lap: Széles G., Széles B.

Jók: az egész csapat, ill. Czigler, Pingiczer, Romhányi, Kovács

id. Mátyás Zsolt, az Unicum FC Mohora edzője: – Gratulálok a csapatomnak, hogy meg tudta szerezni a három pontot a nagyon jó erőkből álló Karancslapujtő ellen. Ha a játék annyira nem is dominált a mai napon, küzdelemből jelesre vizsgáztak a játékosaim.

Romhányi Tamás, a Silver Tüzép Karancslapujtő játékos-edzője: – Rossz előjelekkel keltünk útra ismét, hiszen tizenkét mezőnyjátékossal utaztunk Mohorára, akik közül ketten még nem is játszottak a felnőttben. Ennek ellenére jól kezdtük a meccset és két szép gólt szerezve vezettünk. Aztán jött a szokásos visszaesés és ezt a Mohora kihasználta, két büntetőből szerzett góllal. Időközben a kezdő kapusunkat is elveszítettük egy csúnya ütközés után, majd a második félidőben az első kapura lövésből gólt kaptunk. A végén volt még két nagy ziccerünk, míg az utolsó másodpercben Földi Laci is bemutatott egy földönkívüli bravúrt. Hozzáteszem, hogy hátul már teljesen kinyíltunk és a hazaiak is lezárhatták volna a meccset. Összességében egy nagyon jó csapattól kaptunk ki, de ha egy pár játékos jobban teljesít, akkor tudtunk volta ponttal vagy pontokkal távozni. Megyünk tovább, a Mohorának pedig további sok sikert kívánok.

További eredmények: 

Építők KC – Diósjenő SE   0–1

Szendehely SC – Héhalom SE   6–2

Érsekvadkert SE – Pásztó SK   1–5

Előrehozott mérkőzés a 27. fordulóból:

Bánk-Dalnoki Akadémia – Nőtincs SE   7–3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában